Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je gigante!
100% tako
nas zmaj Muslimovic je primjer da nije sve u novcu, jer da jest ne bi onako jeo teren kad je igrao u repki sve od sebe davao je da bi napravili sanse za gol jednostavno sa njim u napadu smo uvijek igrali brze a ne ovako dok se Ibisevic skonta da zabije gol i Dzeko dok se okrene treba mu 5 kvadrata svi se vratili u odbranu definitivno Muslimovic prvi spic a Dzeko je bolji kao asistent tj iz drugog plana
Nogometaši žive samo za slavu i novac? ma neee
Pa dajte. Kao da je sta pametno rekao. Degen nikad nista nije osvojio uvijek citam clanke o njemu gdje vrijedja druge osobe ili timove. Sve je isto kao i prije 40-50 godina kad su se Real i Barca prepirali za igrace samo sto danas ima vise para. Vau on doveo ekipu iz trece u prvu ligu. Kao da je to nesta nevjerovatno. Eno i u Njemackoj je 1860 Munchen tako usao u prvu, pa i Hoffenheim sa Rangnickom tuko po svakoj ekipi prvu polusezonu, pa cak i Bayern ne to je meni dosta neobicnije.
Pogledajte kako najlakše zarađivati na kladionici. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Dajem vam i 22 sistema potpuno besplatno uz glavni. Igrate na vlastitu odgovornost, i ako vam nije preskupo možete se priključiti. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. Tako da ako pođe po zlu, imate pravo na besplatni mjesec i popravak situacije. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
E OTKRIO SI VRUCU VODU ! FUDBAL JE KAO SPORT UMRO JOS POCETKOM 90 - TIH KAD SU SE RAZNE GAZDE FUDBALSKIH KLUBOVA POCELI TAKMICITI KO CE SKUPLJEG IGRACA IMATI U SVOM KLUBU, A I IGRACI PORED SVOJEG POZNATOG NISKOG KOFICIJENTA INTELIGENCIJE IPAK NISU TOLIKO GLUPI DA NE ZNAJU LUPITI CIFRU ZA SVOJ PRELAZAK. NA ZALOST , FUDBAL JE SAMO OGLEDALO BOLESTI ZVANA OKRUTNI KAPITALIZAM KOJI VLADA CIJELIM SVIJETOM.
lessi ne? penaldo, ibrahimovic, lessi, eto i drogba su najgori !!! rijetko je naci lojalnog igraca kojem nije stalo ni do slave ni do novca.. ima ih ali su rijetki !!
Vrati se u Zvezdu, Zdeneče, pa da vidiš individualni sistem \"svako sam za sebe\".
Ne ne svi nogometasi, Ronaldo, Maradona, Pele, selektor Man.Sity......oni su ti a ne ostali............nikako. Messi ne, Spahic ne, Barselonin igrac koji je operiran zbog jetre, ne mogu se sjetiti imena, kako on zivi od slave.........ne. Ne mogu se porediti on i Ronaldo koji je totalno obicni s.u.p.a.k.
Romin sam navijac,ali ova suga ne zasluzuje da trenira ovaj klub.
Pa City je tu najbolji primjer...
reče čovjek koji nikad ništa vrijedno spomkena napravio nije...osim pljuvanja po drugima....ebeni patetik
Tako je Zdenek Zemane ,, poslednji fudbalski romantiku,,
upravu je covjek a arapi ce sa svojim ulaganjima jos vise tome doprinjet a cemo imat prave vjestacke ekipe kao sto us city psg donekle i chelsea
Svaka ti je na mjestu.