Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
psovao je prilikom izlaska nafurao se da je pjanić
Što ne napišete ovako : http://telal.ba/prica-sa-grbavice-guzonje-na-zapadu-presudile-hasanovicu/#sthash.Xc1lrrA0.dpbs Ne smijete ni vi od guzonja?
Upravu si MIRSADE i Riki se razguzeljo bas sam ga pratio bez lopte u opste ne trci
Drag si mi ali u zadnje 2 utakmice pored fule sa 1m kod 1:0 protiv slobode i ove zadnje lakrdije od igre jos tersas,izvini ali ne treba nam jos jedan TOMIC.Gubili smo zivce sa Tomom gledajuci da prohoda po terenu i na kraju kad je prohodao popljuvo nas hoce za djaba iz Zelje
Treba biti realan, mi boljeg na njegovoj poziciji nemamo! To što on nije baš neki majstor ne treba njega kriviti nego upravu što ne može boljeg obezbjediti. Momak se bori, daje sve od sebe i nemamo mu niko ništa zamjeriti.
I u ovome ste poceli kopirati komsije
Ovo nije zbog nezalaganja ka kod vas nego znog reakcije zasto izlazi van
Sta se ima Zalit Eldar? Igra ko K zadnje 4 utakmice. Ko da ima temeperaturu 41*. Ima ko hoce da Igra umjesto njega. Umalo zeljo ne primi 2-3 gola na njegove greske.
U pravu si zadnjih par utakmica on nama jede živce i neka su ga malo poslali ba hlađenje.
Tersat moze tati svom, u Želji ne moze! Kad je veliki Zeba zbog tersanja otjeran, ovog polu-igraca ne treba ni spominjati. Kad znas igrat lopte, bit' ces na terenu, kad ne znas bit' ces na klupi ili negdje drugo. Ako ne znas igrat, a na terenu si, sta ocekujes aplauz od publike? Ponavljam, tati pa tersaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)