Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti je rijec na mjestu! Vrati nam Želju u vrh gdje i pripada! Sretno majstore. Volim te ŽELJO
tuzlak sta mucas
kako samo covjek govor, a nije suplja, jer rezultati stoje iza njega. Tito!
Malo preambiciozno...ali podrska u svakom slucaju !
ulica Senada Misimovića,da nam bude zdrav i živ,matirao je sve pljuvace
Čelo im prosuo par šupljaka odma euforija. Prvo ce krenut priča o igraanju grupnih faza sa čelom, pa šampioni, osvajanje kupa, izlazak u evropu na kraju će biti igranje lige za opstanak. Ista priča ko sa Kostićem. Al haj nek se i sirotinja malo raduje.
@ynwa nema osima nema namještanja nema titule. Neće te ni zadugo imati. Čelo vam neće trajat mjesec dana. Bijedo jedna.
Meni ovaj likson ko da je iz Millwalla, orGinal Britiš!
Potjeraj manekene!
Treba mu dati punu vlast ! Ukinuti manekenima nargile, fejbučenje i bilo šta što može štetiti ekipi. Pritisni, ako to ne urodi plodom, onda ne znamo šta će. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
I ovaj kao i Kostic,jos nije ni trening odrzao a vec je u zavrsnici LP. De ba spustite se na zemlju i shvatite da ste losi kao i ostali,opet letite visoko i nista niste naucili iz predhodnih lekcija.
S tim da Kostić nema iskustva.. a ovaj trener godinama u našoj ligi... sa srednjom ekipom uzme kup, vidjet ćemo šta može sa nešto jačom.
@ChrisRone Nema vama pomoci,vi ste totalno izgubili realnost.Nek vam je sa srecom u svakom slucaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kostic bio dobar na Fifi manager pa misli da moze tako i Zelju voditi...
Na grbavici je trenutno samo trener gigant....
respect !
Sefe sretno.
Svaka cast za proizvodnju igraca. Tu si dao praktican dokaz. Nija prazna prica. Imas cilj i vidis uspjehe. Sa takvim osobama svako voli raditi. Sretno.
jbt euforija i mitomanija ko da su murinja doveli. dobar trener, ali treba malo loptu spustiti. nije sve do trenera
znaš li ti šta znači riječ mitomanija ili si tu negdje pročitao
ne treba ocekivati odmah rezultate, ali ce ih celo donijeti, ima znanje i zna sta radi.. zao mi je sto nije u fks dosao, ako nista natjerat ce one nase nehljebe da nesto rade kad ih pukne na kosevu 0-2