Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO PLAVI ALEEEE HAJMO PLAVI ALEEEE HAJMO PLAVI ALEEEE
to mozes na klixu navijati tastatura warrior
MorteM hoces li da ja zavrsim to do kraja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OPET SAM JUTROS USTAO RANO I KRENUO NA STADION GRBAVICU,MOJA SE RAJA VEC SKUPILA TAMO DA GLEDA ŽELJINU UTAKMICU,HAJDE ŽELJO ČETO PLAVA NEK SE ČUJE TVOJA SLAVA,NEK SE ČUJU SVE SIRENE KAD MAŠINA TVOJA KRENE.
Hahaha al nikad da ta masina krene...jer ce vas danas Sarajevo ugasiti... SVI U NAPAD JEDAN JE HASE <3
Ne znam odakle se javljaju podstanari sa gradskog stadiona, pa nisu bili prvaci toliko da su im navijači mogli završiti dva fakulteta za redom :))
Zabij ga Hodžiću i Saraj'vu i Šemsi, ako treba. Samo zabij duše ti tvoje. 1921.
Ma nikakav derbi. Oni nikada ne opravdaju ni D od derbija. Neka se ugledaju malo na komšije hrvate i srbe kakvi su kod njih derbiji. Još ova kiša koja će natopiti teren izgledat će kao da se na njivi igra. Standardni remi kao i svaki put.
Sada sam dosao iz kladionice pokusao sam igrati 1 na Vitez.Kaze djevojka samo da je 10 igraca uspjelo igrati ovaj par.Sigurna jedinica a 2,35 dobar koeficijent.Vitez ce igrati na pobjedu da pomogne Travniku da ostane u ligi.Lijepo da se susjedi paze.
Dobra ta cura iz kladionice. Meni moja savjete daje gdje su najjeftiniji lakovi.
Danas derbi x ... mostar neka jadna pobjeda u 82 min. Nama kup zeljo u europu ... i mostarcima nazalost titula..
eto... aj bar se na kladari uzelo!
eto... aj bar se na kladari uzelo!
Stavljam novce na čisti X. Jedino vrijedno spomena, ali samo donekle, na tim utakmicama zna biti atmosfera. Inače, fudbal/nogomet totalno negledljiv. U zadnjih 5 godina sam gledao, što uživo, što preko TV četiri, pet derbija...Nije mi jasno da se ne mogu napraviti dva , tri pasa po akciji, totalno negledljivo. I dok svi ultrasi idu ukorak sa vremenom, tužno je vidjeti na što su spali današnje HZ i Maniacs. Onako neutralno, bez ikakve zlobe i zlih namjera, mislim da su ipak HZ malo ozbiljniji navijači. Želju kad god gledam, one njihove vodje i navijanje me podsjeća na Koridu i Čevljanoviće, počev od megafona i one man show malog šipca. Iskreni pozdravi za nekada dobru navijačku skupinu Red Army. Ne znam kakvi su poslije rata, zato sam napisao nekada dobru.
Za utakmice si u pravu. Nema tu lijepog fudbala. Sve se svodi na nabijanje lopte, nepostojeće pasove, 2 prekida od nekoliko minuta zbog baklji i to je to. Svaki put se digne vika i galama oko derbija i na terenu niti jedna strana ne pokaže ono što je obećavala. Što se tiče navijača tu su negdje, ali mislim da su obje navijačke skupine oslabile u odnosu na prijašnje sezone. Red Army je bila solidna navijačka skupina do tamo neke 2003. Znali su čak popuniti istočnu tribinu na Grbavici, ali sada je drugačije. Dovoljno je pogledati tribinu na domaćem terenu sa najvatrenijim navijačama i vidjet ćeš da ih nema više od 200 - 300. Samo mi je užasno krivo što se Velež kao jedan stari dobri klub ne vrati na svoj stadion. Ali neka i to će doći na svoje.
Jebo ostale koji namijestaju utakmice kad se derbi igraaaaaa
Ovakve se utakmice ni ne trebaju odigravati kada se zna da će Bordo klub pobjediti, a Seljo ispušiti po običaju.
Đe ste "giganti" bez svog stadiona... :)) čuj seljo, nek nije FK Sergija, pa da mijenja ime iz torpedo kad ga "seljaci" izgaze...
plavi podjebaju pitare na portalu mjesecima a sad im bjeze 1 bod samo i to nece biti prvaci .. interesantno
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
SARAJ'VO ALEEE SARAJ'VO ALEEEEE SARAJ'VO ALEEEE ALEEE ALEEEEE
Danas cemo tim galaktikosima pokazat da nemaju šta tražit na Grbavici ! Vec nek svoju šansu traže u KUP-u BiH !