Prijateljska utakmica starih rivala
0
Željo i Hajduk prave spektakl na Grbavici
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazimo u Sarajevo na sarajevsko pivo i ćevape.. Pripremite i ohladite pive :))
Dobrodošli prijatelji!!! Da nije kodeksa moglo se i zajedno popit i pojest al šta je tu je, ima vremena. Nadam se da ćete ukrotiti ovakve divljake popot \"GOŠK Gabela\" (par komentara iznad) i da im nećete dozvoliti da liječe svoje frustracije preko vašeg svetog imena!
Kako prođe PRIJATELJSKA utakmica između malog i iskomplekiranog Želje i \"velikog\"Evropskog kluba Hajduka? Nećete da me slušate i da se prestanete uvlačiti u pakaš susjedima. Shvatite da nas oni ne vole i dok god oni nas ne počnu uzdizati i cijenit, to mi isto ne trebamo činiti prema njima! ZAPAMTITE TO!
Pravi spektakl, cijeli svijet je mogao vidjeti taj bosnjacki i sarajevski merhame.tluk. Koliko je samo ovdje bilo komentara kako sarajlije svakog znaju ispratiti aplauzom i kako je to miroljubiv multikulturni grad. To je slika Bosne i Bosnjaka sto ti prica lijepo a ovamo samo mrz.nja i gleda kako ti z.ab.iti n.oz u ledja.
e bas su ga napravili, pravi spektakl....
bas su napravili spektakl.
Buahaha vec se proculo da od koreografije na JUGU neće biti ništa jer je Torcida Mokošice natjerala manijake s juga i unišitila pripremljenu koreografiju EXKLUZIV!!!!!! Ipak Torcida i iz Hrvatske zna tko su bh muslimani!!!!!!
za bolo A jel tebi ikad iko rekao da si ti konj...marke dorat.... \"Sarajevo za nas veliki klub\"......jest, al u k..u.r.c.u.. hahahahaaahahahhaha hahahahahahahahhahahaha hahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaha ej stvarno si smjesan covjek,..hahahahahhaha ej bas si mi popravio dan..hahahhahahahhahah hahahahahahhahahahhahahaha show :D Al kad Torpedo bude doveo nekog poput Hajduka za svoj rodjendan onda se javite, sad za sad mozete dovoditi ekipe kao sto su: FK Novi Pazar, ili NK Varteks....
Zar nisi otišao da sa cvijećem i vazelinom dočekaš svoju braću iz Splita. E moja Bosno i Hercegovino šta ti sve moraš držati u sebi. Bolje je igrati i sa FK N. Pazarom, nego dizati cijenu susjedima. Nikada vi nećete doći pameti i skontati da je ipak FKS za vas veliki, veliki Klub!
za bolo Sve mi je jasno, ali mi nikako nije jasno, zasto ti licno sam svoje komentare lajkujes a a nase dislajkujes........... to je jako Torpedovski od tebe.... Al hajd, makar ce te vi FK Torpedo \"osvjetliti\" obraz Bosnjaka, tako sto necete za svoj rodjendan ugostiti nijedan klub iz regiona nego ugostit cete FK Novi Pazar...
Idite jadovi i divite se \"velikim\" Evropskim ekipama kakav je Hajduk. Vi ionako ne znate šta vrijedi? Žao mi je grada Sarajeva što ima jednu ovako malu i iskompleksiranu ekipa kakva je NK Željezničar!
za bolo A sta smo to trebali vas mozda ugostiti??? FK Torpedo???? hahahahahahahahhahahahaaa crkni od muke Torpedovac...i nisi ti nikakav navijac, ti si isfrustrirano balavce... A to od kad i koliko pratim fudbal...nebi mi vjerovao zato necu s tobom o tome da diskutujem, jer nisi kompetentan da sa tobom o tom govorim...
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26218
Pa vi stvarno pratite fudbal u BiH od 1996. godine. Meni je krivo kao pravom navijaču FKS što brukate grad Sarajevo i palite se na Hajduk, da li se Hajduk i Dinamo pale na vas? Bošnjačka posla! Mi nikada nećemo znati cijeniti sebe! E zato mi je krivo moji štrumfovi!
za Torpedasa zvanog bolo.... Pa naravno, mi mozemo i sa Vardarom igrati za godisnjice a vi ne mozete ni plate dati igracima a kamo li da ugostite NK Sask Napredak..... Hajd priznaj da ti je vokri sto Zeljo ugoscava Hajduk?? Hajd priznaj da ti je muka, i da umires od zavisti sto Zeljo docekuje Hajduk a vi ne mozete ni Sask Napredak......????
za bolo A kad ste to vi mlatili grobare po Beogradu???? U kojem si to filmu gledao?? ahhahahahahaahaahahah Pa znam da je bilo tamo nereda, ali svi govore suprotno od toga sto ti govoris......ipak vi ste izvukli deblji kraj, kao i uvjek i prije rata i poslije rata.... Zato ne lazi, i ne glumi navijaca jer to nisi, i Sarajevo pratis iskljucivo preko TV-a, nikad ne ides ni na domace utakmice a kamo li na gostovanja..... Ko vam je kriv Torpedasi, jer vi ste magnet za udaranje... ali bas uvjek ste dobijali po p..i.c.k.i...
Čuj ovih sad! Ja neki dan kad sam spomenuo da je FKS jedino iz BiH bilo 2 puta šampion u onoj Državi pljuštale su osude kako smo mi Jugonostalgičari! O čemu vi to sad pričate? De se malo dogovorite sami sa sobom, pa sjedite za računar.