Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi torpedovci se vec u mladosti uce neuspjesima..
joj ba Osime pa mogo si im barem dati da ovaj turnir osvoje
Jao sta lupas ti,neobrazovani nadreantalce! Kakvi rudnici i zeljezarije...To su bolan radnici sarajlije u zeljeznicarskoj radionici,koji su bili katolici,pravoslavci,te pokoji musliman i jevrej,posto su muslimani bili vecinom zanatlije,begovi i age,koji nisu bas zivjeli u duhu zapadnjacke kulture u to vrijeme. Dimitrije je bio pravoslavac,a direktor Tezgas je iz Austrije!Kakvi bolan hrvati,to je bio radnicki klub,klub pravih sarajlija bez obzra na vjeru! VOLIM TE ZELJO,TVOJA HISTORIJA JE NEPROCJENJIVA,TVOJ PAKAO DO USPJEHA I VJECNA BITKA PROTIV UDBASA SU DOKAZ DA IZLAZIMO UVIJEK KAO POBJEDNICI.JEDINI LJUDSKI KLUB,KLUB SA DUSOM I SRCEM!
@mehmet aga Informisi se malo,jer ispadas smijesan!Kao prvo,ako je neko katolik,ne znaci da je hrvat.A kao drugo,Zelju nije osnovao ni katolik nego Dimitrije Dimitrijevic(pravoslavac) sa Mejtasa(staro naselje u centru Sarajeva) kao radnicki klub ciji je prvi predsjednik bio Hinko Tezgas Austrijanac. Zeljo je Sarajevski radnicki klub,koji nije imao prefiks hrvatsi i li srbski,kao npr.HŠK Napredak ili SFK(srbsi fudbalski klub),a danas Slavija! Eto,nadam se da je tvoj malo mozak,bar malo bogatiji znanjem,a ne glupostima. JOLE ovo se isto odnosi i na tebe. Sarajevo je uvijek bilo primjer suzivota i raznolikosti.To je Sarajevo,to su Sarajlije,to je nas Zeljo!
Željo,Željo Hrvatsko ti ime,cijela Bosna ponosi se njime!
dva hrvatska kluba u finalu. željezničar su osnovali hrvatski radnici u rudnicima i u željezarijama za pravljenje šina. djeco moja samo da znate, to vam je živa istina. hvala hrvatskim kolegama, koji su radili zajedno samnom.
Fudbalski klub Sarajevo je tvorevina tadasnje vlasti i nikada nece imati tradiciju koju ima Željezničar! Pitari pomirite se sa tim da smo mi vama deda a Torpedu tata! Idete bukvalno sa koljena na koljeno! Nezz samo ko moze navijati za Sarajevo! Pozz iz Novog Sada za jedini pravi klub u Sarajevu!
dupla kruna, pitarima .... (zna se)
A sta je ovdje cudno. Pa zadnjini grac kojeg su oni napravili u svojoj skoli je Hase. Od tada apstiniraju u svemu:)))
krajisnik je iz v.kladuse a iz cazina je krajina
Dobro je da ima ovaj Portal, inace gdje bi strumfovi lijecili svoje nagomilane komplekse, vidi ih sve sami strumfovi, pjene i misle da je BH javnost zaboravila izdajnicki cin iz Trebinja. Eto cemu vi ucite svoju djecu!!!!!!!!! Vjerovatno vam niko nije ponudio koju gajbu pive, pa se napalili na ovaj Turnir, inace da jest vi bi ga davno prodali, jer je i Amar dosao sa svojim menadjerom (pas), da provjeri ima li sta ispod stola..... Tako vi usmjeravate svoju djecu!!!!!!!!!!!
Država Željo.
I TRPAJ TE LEVATE,I DALJE I DALJE!!!
za koje mi mjesto igra moj New Pazar?
Eto Sarajlijice kakav primjer dajete svojim narastajima, ova djeca koja su danas igrala i ne pamte zadnji uspjeh voljenog im Kluba, to je ostavilo na njih veliki psiholoski sok, bice dobro ako i trece mjesto izvuku, eto sta radite pitarcici, sram vas bilo, unistavate vlastitoj djeci snovi, a finale je naravno pripalo velikanima Balkana
Idemo momci,ove godine osvajamo sve pa i ovaj turnir do m17 god.u konkurenciji klubova i z regije. Sretno plavi,a bilo bi fino i da pitari osvoje trece mjesto :D
Manijaci hajmo svi lajk na ovu bolinu repliku ko bi nas nasmijavao ovde da nije njega hahaha opet pohod na titulu