Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po klixu, nisu ni godinu napunili
Kakva su ovo imena i prezimena? Stefan Cicvol, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Ludvig Leple, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc i Franjo Cvelfer, a u igru su ušli i Ivan Dunkl i Milutin Egić. Niđe Muhameda, Alija, Emira, Sejda. Zanimljiva istorija
Kako je Radovane. Uranio naspavao se . I mi nikada nismo bili režimski i pripadali nekome . Bili smo jednostavno radnički klub i to će mo uvijek ostali .
Ti ljudi su voljeli Bosnu i Hercegovinu bez obzira na vjeru. BiH je takva uvijek bila i ostat ce ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al' najjace je da su igraci zeljeznicara bili natjerani da predju u Sarajevo. Oni bilo k'o folklorno drustvo, nebitni i bez ikakvog kvaliteta, niko ih nije ni trazio jiti zelio u FK Sarajevo Joska Domorodskog istjerali iz kluba zbog nacionalistickih stavova. Imaju arhivi i dokumenti koji o tome govore... ali to je dosadna historija, haj'mo napraviti mit o zeljeznicaru, bolje da to slavimo nego sportske uspjehe koje nemamo :)
Futavom kospicaru inicijala eb se najebemdedekospicarskog, jer nije propustio priliku spomenut 'drzavni projekat', zbog kojeg mu otiche mozgic godinama unazad Cestitke z'zhn'charu ... evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo!
Stvaranje mitova smatra se najvažnijim fenomenom u kulturnoj povijesti čovječanstva. Primitivno društvo mitologija predstavlja glavni način razumijevanja svijeta, a mit je izražavao stav i svjetonazor u doba njegova nastanka. "Mit kao početni oblik duhovne kulture čovječanstva ne predstavlja prirodu i iste društvene oblike, već su ih nesvjesno umjetnički preradili popularna fantazija.
Sretan rodjus Manijacima....Nekadasnjem radnickom klubu Zeljeznicar...i svim onim koji Ga dozivljavaju , oni koji ga jos smatraju radnickim,njima bih i poklon poslao iz Tuzle.FK 1987.❤️👻🌹
Zar i danas slavi
kad sam 1.put dosao na njihov stadion, pomisih, a jada ovog - pa gdje li su silne pare odvajane godinama ? - bice kod "drugova" i umalo gradonacelnika bogicevica i slicnih koji su hapali prije ovih sa 3 slova strankica
Čista emocija.Emocija kao prema roditeljima kao prema djeci.Volim te Željo.
Sta je ovo u prvoj postavi protiv SASK-a nigdje Bosnje nijednog
smorište više sa tim jadom od kluba
Čestitam!
Vidim kone nisu mogle spavati . Samo oni čitali članak i pisali komentare .Mnogima žuč proradila😀😀😀
E sad kad ste doživjeli sadisfakciju obilježavanja 100 g možete se i UGASITI
Čuj 100 godina a nastali 1972 od podmlatka fk Sarajevo 😶
Po znanju igre , kao da su juće postali 😅
sve vlasi Niđe Muhameda... sretna stoja
Eto glupane koliko znaš .