Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se ciji je sestric, kako manipulise kad je doslo 5 do 12..
sad je kupio bosnje...
Pa ti onda spadas u one kolij nikad ne mijenjau misljnje..
Ti sebe spasavas ...mogi bi i ti na crnu listu
Spahic poznata varalica iz vremena Usanovica kad je namjestao crvene kartone,Barbarez nikog trenirao nije i odose mu plate na poker...
Budi miran ti gore
Samo kad skontas kakav je raspored, bit ce kantanje za historiju
E sad vala nemozete srat na Savez, Idemo kud puklo da puklo.
Vico, bas si vickast..Sergej je legenda..
Eto,biće ispunjena jedna od najvećih želja navijača u proteklom periodu... (Da ne spominjem "dežurni napad"na Barbareza kao nekoga bez trenerskog iskustva...) Time je radikalno sužen prostor za kritikovanje "mrskog" Vice Zeljkovića... Još ako bude rezultata,Vico postaje Vico "nacionale"... U suprotnom,opet mu se neće moći puno prigovoriti,jer je ispoštovana primarna želja navijača vezano za gore pomenuti izbor selektora...
Svaka čast tako i treba, ego na zemlju i zajedno u interesu mladosti da se krene naprijed.
Covjek je uradio vise nego sve bosnje zajedno do sad, treba vam vratiti Pusinu i Usanovica da kupuju prijateljske od Irana i njima slicnih i onda u Bosnu sa maloljetnicam.Zeljkovic ima bar stila.
Vico NAPOLJE !!!
Ti nisi promjenio misljenje.
Ne moraš se izvlačit, budala si svejedno
Čika Vico drina te nemoze oprati Bgm
Dok je ova fudbalski ikona predsjednik saveza mrš u 3mp3.ne pratim.
Nije on kriv sto mu je Ronhil rodbina lik je korektan. Savu je 5 min dijelilo od EURA. Kad je u pitanju reprezentacija nema mu se sta prigovoriti. Sretno!
Red je da neko promjeni mišljenje kada si ti u pitanju, Vico! Napolje!
Vrati Samiru u zensku repku bitango!