Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast upravi i svim ostalim ljudima u klubu,. Željo je na pravom putu da se izdigne iz ovog BH prosjeka i postane jedan ozbiljan klub. B tim odmah prijaviti u kantonalnu ligu, igrati utakmice koje bude mogao skupiti 12-13 igrača a one koje ne bude bože moj. Što prije uspiju izboriti veće lige to će biti u boljoj situaciji da se mladi igrači razvijajuigrajući protiv starijih igrača i time se pripremati za ozbiljniji fudbal. Još jednom, SVAKA ČAST upravi!
pa mogli su nac nekog mladjeg i normalnijeg i boljeg da trenera ovu djecu pred ulazak u prvi tim a ne ovu matoru krampu
ta je "krampa" sa Željinom djecom izbacila Ferencvaroš a umalo i Standarda gdje su pogodili tri puta okvir gola. On je sa Željinom djecom izborio treće pretkolo, nešto što većina naših klubova ne može ni sa iskusnijim. Uspio je afirmisati igrače nakon čega su se dvojica prodala po rekordnim transferima u klubu od 500k €.
@Komentar iz mase de ti meni reci koliko je djece bilo u toj ekipi i koji je prosjek godina bio te ekipe , a za tih 500 hiljada treba da ih bude sramota a ne da se dičite njima , takva dva talenta prodati za takvu sicu gdje samo budala nije vidjela kakvi igrači će da postanu
kako ste zaostali .... pa prije 4-5 godina, FKS je osnovao FK Sarajevo II (ili vam ga B)... Premijerni nastup 2011: http://fksinfo.com/novosti/foto-fk-sarajevo-ii--fk-hrid-150/1493 kakav jednistven primjer? kakve laži .... malo, bar malo istraživanja a ne kopiranja jadnički izmišljenog teksta dragi novinari....
Možda su svoj drugi tim SAMO tako nazvali, ali sigurno nije imao posebnog trenera i nije se nigdje takmičio! Tu ste prvaci u svemu, prikazati nešto da samo tako izgleda a u stvari ništa od toga nikad se nije ni desilo. Risto Đogo vam nije ravan!
A zasto mozda ne ubaciti tim u kantonalnu ligu?? ili mozda drugu ligu federacije (Sa tim da nemaju pravo promovisanja u veci rang)
Inace, ovaj B tim ima pravo da krene od najnizeg ranga i moze napredovati, do statusa prvoligasa federalne lige, jer ne mogu dvije ekipe istog kluba biti u istom rangu
Evo kazu pitari izmislili toplu vodu bravo za projekt jos da se ubaci u takmicenja i igraju momci takmicarske utakmice
FK Sarajevo II odavno postoji lol
samo što ovakvi projekti kod nas u Bosni propadnu brzo, kao i ovaj
Nije tačno. Sarajevo je imalo prvo drugi tim. Koji naravno nije kod nas uspio, ovo ce prije da se razjebe nego sto je pocelo. Kakvi mi i drugi timovi, ne mozemo prvi da sklopimo kako treba realno.
Koliko samo nerealnih navijaca koji ne razmisljaju uopste svojom glavom i lupaju minuse :( Provjerite malo majka mu stara, kada je Plisek vodio Sarajevo imali smo B TIM koji se i takmicio u kantonalnoj ligi. Znate li vi koliko je to onda igraca pod ugovorom, koliko je to nezadovoljnih igraca koji moraju igrati u B timu. Kod nas nije uredzena premijer liga a ne da bude uredzen drugi tim i mjesto gdje se takmici sta vam je.