Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo može samo u Bosni i Hercegovini. Krenuti u višemilionski projekat, a ne obezbijediti izvor finansiranja. Pa kad krečiš stan, planiraš kako i od čega platiti... Ovi grlom u jagode!!
Neka naprave sada jednu tribinu sa pedalama - da rade reflektori bez struje iz Distribucije. Racionalizacija troškova.
@Makelele ... hrvati ga osnovali a muslimani uništili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
krepo vam zeljo
@meraktije ... hrvati ga osnovali a muslimani uništili.
@meraktije to su ti slavni pitari. Drazi mu uspjeh borca zrinjskog sirokog. Jedva ceka da cuje losu vijest iz zelje.bravi komsije
Nisu titule halalili al zato ce se halalit od licence za PL. ....Famose Famose eto zelje tamo se
Amaw prosim
ma samo mogu reći teško dužnom....
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/odrzana-redovna-sjednica-skupstine-fk-sarajevo-uradena-revizija-poslovanja/5264?fbclid=IwAR1Kis5uM9P9EAnVF7IhU-nf6Qy4J2ZwZJd-QLpCFN1DTUASU_SH8n4xPMY Sve fercera...
Vaso Miskin skopcan na Haparat.
Uskoro slijede i Šiljkova potraživanja.
odosmo u stecaj ko krivaja
ovo više nije ni smiješno, ozbiljno sam zabrinut na naše komšinice sa Grbavice, ne daj Bože da im šta loše bude, daj Bože olakšenja i da ih napuste uhljebi koji ih uništavaju i piju im krv.
Što ih pitari karaju prvo Maid za licencu sad Elvir za teren.
Kaze Amaw - Mi imamo najbolji stadion od svih koji su izbovili Evvopu. Ima Cevik bolji od nas ali oni nisu izbovili Evvopu. Imate stadion samo ga jos tveba pvatiti.
Ovi odoše u 100 pi**i materini.Šta uradiše?
Šta vam je ublehaši, Željo je bio i ostat će najveći klub, vratiće se tamo gdje mu je mjesto. A ovi kvazi strucnjaci sa juga da su pametni pa da navijaju za privatizaciju jer je to kod nas jedino odrzivo, nemoguce je raditi u uslovima gdje 6-7 ljudi daju pare i normalno ocekivaju nesto zauzvrat.
@Rolando vracate se vi godinama,al nikako da se vratite
moc para,dolara i euro miliona
To mora da se neko od vodećih stranaka naklatio na leđa Želji jer nije pristalica te stranke. Svi klubovi u BiH su svima dužni i samo su paravan za pranje novca pojedinaca, što sada ne krenu po svim klubovima? Da su tako pošteni, svi sportski klubovi u BiH bi bili zatvoreni
Masta moze svasta.