Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dupla kruna,pitarima chuna
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI PRIJETNJA SISTEMU 25 GODINA
Postovana redakcijo, Naslov treba da glasi: "Sampion zapoceo pripreme za nastavak sezone"
Samo se nadam da komsije sa Koseva, prije 46 poznati kao Torpedo redovno brisu prasinu i skidaju paucinu sa ormara za trofeje, jer nesto opasno zaudara ko da je crklo.I molim navijace zeljeznicara, da se organizuju da kod kakvog stolara uplatimo pravljenje drvenih kopija pehara kupa i sampionskog pehara za uspomenu i dugo sjecanje, jer kako su nastavili njihov iduci pehar ce da bude malonogometni bajramski i bozicni turnir. Veliki pozdrav Torpedovci sa pjesmom Jel Sarajevo gdje je nekad bilo? hahahahha
J E B I me Amare, ti to najbolje znas!!!
ŽELJO I VJERA, LJUBAV I ZDRAVLJE, ISPUNJEN ŽIVOT, IDEMO DALJE...
JAČI OD RATOVA,UDBE I PARTIJA !!!
Smušenih komentara pisanih gorčinom i nekom ljutnjom kod komšija hahaha dragi prijatelji apoteka i Bosaurin ili Apaurin, koliko godina vas kolektivno karamo u svako smislu, gledate kako osvajamo titule i pehare, gledate kako slavimo, i kako se izdižemo iznad vas a o ostalim timovima i cijeloj ligi da ne govorim, piskarajte, piskarajte to je sve sto možete ;)
Najbolji igrači Željezničara su stari Osim i njegova ekipa-Vukasović, Valjuć, Skakić, Čuić...Oni i Real mogu pobijediti. Bez njih, ne mogu ni Pofalićki.
Druzina s uske pruge krece na titulee .. HAHAHAHAHAHAH ! Smijesnoo !
SAMPIONIIIII
Ako nemate inspiracije za tekstove zasto ne prepisujete od drugih.Ovaj portal mora svakih 10 minuta bar jedan novi clanak objaviti.Ovo je dosadno jednu te istu sliku gledati cijelo jutro,malo se potrudite.Posaljite jednog novinara da seta cijeli dan po gradu i objavljujte sta se radi.Vi ste tu da nam predstavite u svakom trenutku,gdje god da se nalazimo pravu trenutnu sliku i situaciju u gradu.Cak cak cak novo,cak,novi clanak,cak novosti,Novinar biti je iscrpan i veoma naporan posao.Molim vas novosti kakve god da su bar su novosti.CAK CAK Pozdrav
jad, bijeda i tuga
Nek uzimaju izdajnici duple krune vazno je da smo mi 468. u Evropi.
BRKOVIĆ FARUK- JOŠ JEDAN DOKAZ DA SE U ŽELJI IGRA PO FAMELIJARNIM LINIJAMA...SMIJEŠNOOOOOOOOOOOO
A jest ih lijepo vidjeti braco moja mila :)))))
j.ebat cemo h.orde zla :D