Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi koji ide na dzumu u ovoj sezoni
Zavist je delo đavolje. To sam iskusio dok sam bio u vezi s jednim prelepim čovekom. Trudio sam se da ne budem ljubomoran ali mnogo me bolelo gledati ga kako je_e drugog čoveka ali ja nisam hteo da mu se podam pa da me oskrnavi ali mislim da sam ipak pogrešio. Možda sam mu trebao dati nešto više od strasnih poljubaca i dodirivanja po g_zi... Još i dan danas mi klecaju kolena kad ga ugledam na misi.
@Fuad Svrsavac pa nije Slavko kriv......a i Kostic dolazi,tako da nema frke
Lik je bio kapiten u 17 repke koja je osvojila SP. Vjerovatno moze Duljevica stavit u dzep...
@crazykure a ko kaze da dolazi i da ce doci......
@crazykure dolazi na posudbu, vjerovatno do kraja ove sezone, onda se vraća u klub i počinje igrati u prvoj postavi polako, tako to ide... čitaj tekst i prati fudbal malo više
u pregovorima jasno naglasiti da DZEKO NIJE BIO U OFSAJDU!
Stvarno ne znam koji će nam đavo mačak u vreći? Nije potrebno nikom mazati oči sa ovakvim igračima, bacanje para. Da će bar doći da potpiše ugovor sa klubom pa onda i nekako, ali na posudbu ga dovesti je bespotrebno. Ima Stana, može odlično odigrati na desnom beku. Ovaj igrač nam definitivno ne treba!
ne seri medjede
Ovaj trci ko Antilop pardon Antilopa.
Igra za reprezentaciju beskucnika...
crnac, nigerijac, znaci super brz i spreman... za ove nase mogao bi biti nezaustavljiv, pitanje je samo kakav je sa loptom, moze li pogoditi sesnaesterasc:)
I Musu i Muhameda
Ako je njemu 20 ja sam za penzije
Prvo da ga cala odbije pa tek onda nek pregovaraju
ovaj vidio reprezentaciju kao i ja...samo na TV-u.
bio kapiten mlade reprezentacije nigerije koja je osvojila svjetsko prvenstvo
ja cijen crnce samo ko napadace DIALIBAAAAA
Tamnoputi igraci u nasoj ligi realno nikada nisu imali sanse za uspjeh, ili su bili bas loseg kvaliteta, ali malo ko sa strane zna da igra na ovim nasim oranicama
Ikande 2
procitah komentare i jedino sto sam mog'o zakljucit je da smo zaostali opasno. Pa zar je toliki bauk da nam u ligi igraju igraci iz drugih drzava,drugih vjera,druge boje koze i slicno? Iskreno drago bi mi bilo da postoji malo vise raznolikosti u svakom smislu na nasim terenima,kao sto je to normalna stvar u svakoj ligi. Hebem ti nas mentalitet usrani.
Pa unazad 20 godina najvise je nacionalizam zastupljen, na svakom clanku o sportu u našoj drzavi vidis ovi nemaju muslimane, kod ovih pola ekipe srbi itd itd Sve dok je toga bit ce jos vise nacionalizma na stadionima i obrnuto..
je li to mi nemamo igraca pa moramo uvoziti, sramota