Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim je Sarajevo prvo na tabeli nešto nije uredu sa ligom
Slazem se,vjerojatno ovi drugi nisu navakat poceli placati sudije pa se posteno igra.
@at3ist i Tabaco Pita,naravno,hahhahaha
Ovi iz Krupe ocito pravila ne poznaju ! Od kada je igranje rukom penal, kada si gost na grbavici ?!
jes jebalo staru.
Bas mi zao krupe
Volim te Zeljo! Oda, samo naprijed, jasno je da treba vremena da se stvari posloze.
Sad mi nekako tablica izgleda kako i treba, samo umjesto Širokog Velež ubaciti i sve 5. Zanima me što su željovci psovalu majku Puzigači
nit pratim ovu ligu nit me zanima ali je ocigledno da ove godine prvenstvo mora uzeti muslimanski klub
e dobro ti ide "pracenje"
Puno pozdrava za velikog pitara @Bond 071, velikog navijaca sarajeva koji se javlja i pljuje samo kada njegova ekipa izgubi! Evo Ahmetovic ti salje posebne pozdrave, jer njega pljujes najvise :) :) :)
Lose izmjene, Zajmovic se trudio i mogao je nesto napraviti izlazak Ivana se mnogo osjetio, dobro smo krenuli ali su oni postigli sta su htjeli sa sjeckanjem igre.
Hihihi.34 ljudi na tribinama.a jada
Mislio sam da ne ulazim i da ne komentarisem ali ne mogu da ne navedem dvije situacije . Prva cist penal i crveni karton i druga Kjosovski hvata loptu van sesnaest metara crveni karton. Toliko o suđenju. Da je protiv Zelje bilo i jedno i drugo bi svirao. Hvala i prijatno. I sto je najzalosnije mi cemo se sa Sarajevom boriti za titulu tamo nekad do marta a onda ce nas preteci i Zrinjski i Široki.
Ko to vi?
amare sta nam radis, amare
Bas je snazan, Krupa je izazov.
KRUPAn zalogaj za selju
Za vas su preKrupan. Hahahahahahaha. Poklopi se usima glupsone.
slika 13- pronadji mafijasa starijeg od 15 godina haha
zato su horde svjetlosnu godinu ispred
moj Odovicu dok god ti penzionera Bogicevica i najgoreg igraca Blagojevica guras nema od igre nista ne zna se koji je veci kloc i gori kiks igrac i na koji nacin primas gol Pavic bjezi od igraca i cuva zrak u sesnestercu a ostavlja svog igraca samog i naravno primas gol ako imalo imas mozga poradices na tome onako ni pioniri nebi primili gol