Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha hoće da igraju u ligi šampiona a jedva pobjede Banoviće . Ma daaaaaaj, motaj kablove gasi klub da ne sramoti onu nekad legendarnu ekipu.... Osnovati novi klub koji će se zvati Šiša Bar...
Turci nisu nikad uspijeli pokoriti i osvojiti Crnogorce al mi smo to uspijeli jedanput.
ŽELJO JE NAŠ,A MI SMO SVI MANIJACI ŽELJINI 💙
I jeste se nasli hahaha
opet se Edis Benitez izvuce iz sranja
Dragi klix Jel morate uvijek favorizirati samo Sarajevo i Zeljeunicar,dokle vise ta diskriminacija ostalih klubova,pa kad god igraju vi stavite live text na portalu,vi ste FAKAT portal samo seher drzave..
ne seri
pa jarane prati onda portal tvog mjesta ili nesto... E cuj favoriziraju Zeljo i Sarajevo... pa znaju koje se vijesti najvise citaju i prate.
Ajd nek nedje nidje pobjede Pakistanci pardon Avganistanci Crnogorce .
Velež brani titulu kupa ove godine! Kup je naš!
E moj Željo ni u kup bez table lexiljuma 😪😪😪😪