Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali sesti vezani..pa ni Celik u najgorim danima njje ovoliko vezo
Zadnji put pobijedili kad je Drina bila marka
nesluzbeno saznajemo da se osim objeszio na transparent svi u crnom svi bjeljin
kad god Kjosevski napravi izlet van sesnaesterca ...moze se unaprijed promjenit rezultat u korist protivnika...dobar je ...al to mu je velika mana ...ta ispucavanja
Kjosevski je najveća taraba u ligi. Fakat ne znam zašto ga forsiraju.
Cestitamo punoljetstvo!
Ja gledam sta pisu pitari pa isto husref kada je tek dosao u sarajevo trebalo mu je evo dvije godine da uveze ekipu.Polako treba Amaru dati vremena dosao je na 5 uzastopnih poraza a danas onakav go primiti nevjerovatno a na onako postavljenu odbranu nema sanse da se postigne go,a o terenu nebih komentarisao.Ove godine treba se pomiriti sa cinjenicom da smo odron i zdravo boriti se da izadzemo u evropu i to je to.
@damirhadzic-O čemu ti pričaš,čuj sa onakvom odbranom,trebali su ljudi da se "sklone" i da kažu:"Izvolite".A što se tiče Osima , nije on Željina "nepoznanica" nego jarane zapaliste stvarno u veliku "dubiozu",realno ekipa neuigrana,a kvalitet je diskutabilan.Samo malo još dok "izmuzu"i ono malo financiskih srestava što je ostalo i onda kud koji mili moji.
ajmo ZRINJA sunce mu hebem
gledajte derbi ŠB vs ZRI..derbi HB, Hercegovine i BIH!! Zrinja mi gubi ali ima još.. Manijaci ako Vam je do Evrope, navijajte za ZRINJU
Amawe vrati moržu glavu. -18
Bwwwww -18
-8 ?
@BigBoss-Biće bolje-Neko viče,na papiru mrtvo slovo,na istoku stare priče na zapadu ništa novo.Sa sjevera jaka zima(-18),a na jugu velika "plima".
Bwwwww -18
Nestrpljivo čekam interviju Zgembe Adislića (Amawa -Lutvinog).Biće jako zanimljivo slušati njega i njegove "teorije zavjere".
Osima treba, kaže, za selektora ... 'ta će Žuti, puno bolji Osim ...
Football, Nogomet, Fudbal...
Kad plava mašina krene...