Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J E B O mi p.a.s mat-er glu.pu za koga ja navijam, umjesto da slavim titule s Željom ja mogu slaviti samo praznike... Pomozi mi Bo.ze, smiluj se meni i nasim navijacim FKS... Dosta lazi, hocemo titule a ne da ih imamo isto ko brotnjo i mdrica, ugledajmo se na Želju!!!
Pa valjda bi trebalo navesti i sastav Veleža, ipak je malo besmisleno samo navesti sastav Želje, kao da su igrali sa skupljačima lopti a ne timom koji je u istom rangu takmičenja kao i Željo..
Sastav Veleža nije naveden iz prostog razloga tog što smo mi braća Šimići, vlasnici klixa, nacikatolički ološ koji toliko mrzi Velež da mu ni sastav ne može navesti, od svog nacikatoličkog jada
'Velež nikad ni u kom slučaju nije mogao a nikad i nije ni mogao parirati Želji..' Velež još uvijek drži ex-Yu rekordnu pobjedu u Evropi od 7:0 a vi i Torpedo isto tako samo obratno. Balava budalo, nije svijet počeo prekjuče kad si se ti rodiLo
nacikatoliče, pozdravi m.amu, shifra 24cm
Nisu pucali nacikatolici, nisu nikog ubili? dobro je, napredujemo
@@Sastav Moze vam se na tim njivama u BiH, sto vam se ne moze protiv nas u Evropi :-) Velike ste sramote u Evropi i jedva vas cekamo da vam strumfete g.u.z.i.m.o
za @sastav koji kaže: "Sta ti je to cudno, pa oni pobjedjuju a da lopta i ne predje gol liniju!" Kompleks zvani FK ŽELJEZNIČAR je čudo, kriti svoju sramotu porazima od Radnik B. tako što izmišljate da u Željinoj utakmici "lopta nije prešla gol liniju" i to je zaista abnormalno čudo. Jasno se vidi da je lopta tad bila prešla liniju...a i da nije, boli vas k..u.r.a.c što nam je priznat gol, može nam se, i šta sad?! I vi bi da možete al nemožete... ŽELJO ZA ŽIVOT CJELI!!!
"Velez bolji, a Željo na sreću pobjedio" ?! Sine a šta si ti to gledao? Jesi li ti gledao utakmicu il neku tursku seriju? Velež nikad ni u kom slučaju nije mogao a nikad i nije ni mogao parirati Želji... Hajd molim te poklopi se, uđi u kakvu rupu i pokrij se ponjavom pametnije ti je...
VELEŽ: Bobić, Kazazić, Kodro, Nuhić, Hebibović, Pejić, Serdarević, Zvonić, Vladavić, Pliska, Okić (Oštraković, Mehinić, Zolj, Škaljić, Hajdarević, Rezić, Šišić, Letić)
A zašto nema sastava Veleža? Uostalom, Velež je u svemu bio bolji, Željezničar je sretno pobijedio.
Ne navijam ni za jedan od ova dva kluba, ali ovakav članak me je baš razljutio. Navesti sastav jedno tima, a drugog ne...neshvatljivo..Pa nije klix Željin Almanah pobogu...(ili možda jeste ?)
Pametni, zasto onda nije naveden i taj drugi sastav, raja tupko konstatira, a ti odmah prosipas svoju "pamet"
Pametni i lepi moj, mozda zato sto su igrala dva kombinovana sastava !? jesi o tome razmislio :*
Sta ti je to cudno, pa oni pobjedjuju a da lopta i ne predje gol liniju!
Nekoliko puta sam procitao i nisam vidio da se u sastavu Želje nalaze strijelci golova. Zasto nema sastava Veleža?
navedi i sastav Veleza !!!