Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha nisu imali para da kupe sudije.
Tesko da se moze pobijedit ikoga bez naših najačih igrača SKAKIĆA i VUKASOVICA.Naravno sa njima mi smo skroz drugi tim,a posto je polusezona bila teska red je da odmore neke utakmice.Ipak nas šef porodice zna sta radi.
VRATITE BA PRVO IME KLUBA TORPEDO BRUKATE NAM GRAD BEZVEZE KOJI VAM JE KAKO VAS NIJE STID CITARČIĆI ! I JOŠ NEŠTO KAKVE HORDE ZLA PIČIĆI I FURAČI DEDE MI !
Ne kontas, Bosnje dolaze dole vama da nam sluzite za nas novac g.l.u.p.a.n.e., dakle vi ste nama SLUGE! Jesi li sad skontao?
NEMOJ TE ZABORAVITI PODIGNUTI G A C E - PRIJE NEGO SE ODLUCITE NA POVRATAK U SARAJEVO .
Pitare Gošk podere na Koševu , i opet imaju snage nesto pricati XD Btw Ovo je utakmica sa pola snage najjaceg BIH kluba svih vremena
JEDI - G O V N A
jadnici ovi iz saraystana...nemaju ni sportski kamp gdje napraviti na svojih 23,58% pa dodju u lipu Herceg-bosnu malo se kultivizirat .... ;)
http://bet-tips.cogia.net ko voli ovo neka se registruje
Sta je sa Hodzicem ? Momak je zvjer,aa nama igra mrtvi Adilovic :( Jb dzeku sta je ovaj Hodzic za njega :)
pomoli se i dobili,šta je tu čudno???
AHAHAHAHHAHA
ZELJU I ZIVIT CES U VESELJU .
Jel sudio Radosav Vukasovic ?? Ako nije, onda ocekivano. :(
CUVATI ZE PRVENSTVENE I KUP UTAKMICE .
Istakao bi i moj pokusaj izgovaranja recenice.
Vukasovicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Skakicuuuuuuuuuuuuuuu, j.e.b.e.m. li vam sve, jesam li rekao da dodjete danas da nam sudite, je li dosta tog odmora? Sto niste poslali bar onog mamlaza Ribica? Ima sutra da ste se nacrtali ovdje jer nas ceka jos prijateljskih utakmica.