Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci sa stadiona izasli sokirani, kontaju da je samo san
Erminu Zecu cestitke na prvom golu za Zelju i da ih bude jos. Nisi trebo dres skidati. Vidjelo se koliko si istreniran. Al' STVARNO...
Jad i bijeda od fudbala
Samo kod nas je normalno vidjeti bakljadu na stadionu..daleko smo mi od EU dok klubovi podrzavaju navijace koji prodaju drogu.
Bez zakona o sportu, nema napretka.. sport nam umire, samo što svi šute, jer zbog sitnih interesa pojedinaca se stanje u državi toleriše.
Na stranu BH fudbal koji je na najnižim granama otkako je prva lopta napucana između Save i mora, ono što ne rszumijem je slavlje kao da je u najmanju ruku poražen "Liverpool" ili "Borussia" - Dortmund! A onda klix-novinarstvo, od cijele utakmice prikažete snimak divljaka s bakljama. Pa radi takvih normalan svijet i ne ide utakmice niti ih više prati.
na kraju manijaci klosari zvizde igracima fuj
Bolje bi im bilo da dobro razumiju biračke spiskove, inaće nema ni Želje ni forzze.
Namjestanje je stari pitarski zanat , jos iz doba mira😂😂 Usre posrane i njihov 🐵,šef strucnog staba..
E stvarno su ovi pitari usre posrane , za njih i nije fudbal nek idu u kladaru i tamo zive!!
Koliko samo ovih pitara , usra posranih , ima na komentarima , boje se jade Osima i Želje i kad su dosta bolji na tabeli, al samo na tabeli , igra im je karina žešća , ne znaju ni oni kako su tu . Al majstori su to lopovluka , sibicarenja i lajanja .. fuj..
Ali zato je vasa igra kao u Barselone.Pa vama svaku utakmicu sudija mora iskljuciti jednog protivnika da bi mogli pobjediti.
@Endy ahhahahhahahhahhahahhahahhahhahahhahahaahahha Hahahahhahhahhahahahhahhahhahahhahaha Hahahhahhahahhahahaahghahahahhhagahagag E sto me debil nasmija XD
Mosa ljoze Šitepu ga jufkaroši Bilo nas duplo vise nego vas Upucajte se
I ovom se trebamo diviti?
sudci pomazu DŽ..nikakva novost
Zeljo jenom upola godine pobjedi i slavi ko ovi iztarcina kasu hin arapi kupili zemlju. Hehehe. Pisaj po sjerotinji
Ja sam robijaši, Allama mi, al ispravlja se Meljo na njakoj fkin mladosti, koja nije iz Kaknja, već od njakog Doboja od Kaknja. E, u pravom smo rcuku
očepilo..