Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mojne kota komšija, ipak ste vi divovi, takvo ponašanje vam ne priliči
ova balavurdija je katastrofa, treba da vas se stidimo, zeljo je zbog takvih dobio status s..e...lj...a...c...k...o....g kluba i takvi nas i sramote, a ima u tome istine, zato sto su svi p...a...p...c...i... koji su iza rata dosli u sarajevo culi da je zeljo dobar i kad pias za koga navijas, on kaze za zelja, j...e....b....o.... mu ... zelja m....a....t....e....r... i otuda onoliko zutih glava po jugu, sve IB-ovci i svedjani, gadite mi se nazovi navijaci zelje
u sta se ovaj fudbal pretvorio, to je katastrofa, da se podrska pruza jednom onakvom bezobrazniku i cakijasu, treba ga zatvoriti i njega i sve koji tako razmisljaju, to je sramota, nekad se na utakmice islo radi fudbala, zajedno se navijalo, a sada radi huliganizma i tuca, to je sramota, a jos je gore kada vidim da ima veliki broj onih koji pruzaju podrsku ovom i...d...i...o...t...u... sa cakijom, a njega treba dobro zatvoriti i kazniti, fuj fuj fuj
Od dans, ja sam bivsi redovni posjetilac stadiona. A pamtim puno lijepog, i Videoton i Cokin go Partizanu sa 40 metara i kad smo dernuli Zvezdu sa \"malim\" Pavlovicem na golu.....Ovo juce jednostavno vise nije ono sto sam voljeo, jednostavno ne mogu biti na istom mjestu sa ljidima kojima je etalon u zivotu bodenje nozevima, bacanje bombi... sa ljudima kojima su uzori ubice i kriminalci. Nekad je to bilo ovako http://www.bhdani.com/arhiva/257/t25709.shtml i bili smo ponosni sto smo bili bolji i civilizovaniji i od komsija istocno i od komsija zapadno. Vozdra raja sa juga i raja sa sjevera vidimo se na nekom boljem mjestu.
Niko nije dobio, uletilo nama par pitara u tramvaj, kontali se mlatiti s nama, a nas bilo više, mi ih dočekali i oni samo izletili, udarili su ovog jednog malca, al mi i mi zato njih...a što je najtužnije, kako su jadni, jednog dedu ni krivog ni dužnog udaraju...
Vidjeh da i pitari s transparentom \"izdrzi Benjo\"... Taj virus izgled mutiro... Pa sta je s ovom rajom, pa upucas, isjeces, i mangup si...
sta je to bilo na stupu? ko je dobio batine?
hahahaha pitara vcrs kako popusise, napravili samo sebi sacekusu :D
Ustvari...raspitaj se o braci Ramic, sa Ch.Wille !!!
Nebi mu nikada dao da navija za Sarajevo. Jer sam prolazim kroz svakodnevne strahove o kukavickim napadima 15 na 1 i sl. A i da ga napadne neko, shvatio bih ga jer mi taj blizi navija za suprotni klub !!!
O tome i govorim... Dokle vise da neko unosi \"strah i trepet\"... A i pitari kad pocnu svoje lakeje transparentima podrzavat, okrenut se i otici... Zao mi normalnih momaka koji stoje iza ovog transparenta...Nek se pogledaju, nek se ne prave slijepi, njihova su lica iza ovog transparenta. Zamolit cu te \"upaljac\", da mi odgovoris: tvoj brat, ili tvoj sin, ili tvoj rodjak, ili bilo ko do koga ti je stalo, moze odluciti navijati za Sarajevo, i obuci ce dres tog kluba, i uci ce u tramvaj, ili ce ulicom hodati, i isjece ga neki Laky, pa sta bi ti uradio tom covjeku, koji ti isjece brata, ili sina, ili rodjaka, ili nekog ti bliskog. Sta bi ti ko navijac Zelje, osjetio prema tom covjeku.
Lakaca je idol svih mladih na jugu, idol onih koji su pod represijom hordi 24 sata na dan, idol onih koji dolaze u dodir sa hordama samo preko belaja, idol je zato sto je unosio ( unositi ce opet abd ) strah i trepet u kosti svakom hordasu i slicnima. Nemate pojma ko je on i zato sutite. Jer medju hordama ima mnogo gorih likova, ali imaju velika ledja, od policije, preko suda do celnika u nogometnom savezu, zato molim vas prestanite kaljati ime, jednog i neponovljivog ISMARA LAKACE !!! Laky izdrzi !!!
je sta sebi dopustamo, da se za nasu grupu vezu nozevi i cakije...i jos kacimo transparente podrske!? dokle vise???
velika je sramota da jedna navijacka grupa podrzava kriminalca koji je pokusao nozem ubiti covjeka u tramvaju. neka je sram i stid sve one koji vole željezničar.
gledalaca ? :r