Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloga - Sloboda uf kakav ce to debri da bude :)
SMIJEŠAN! Nazvati to derbijem bi bilo ponižavanje Slobode ako bi to rekli neutralni navijači ali kada to kažu sopstveni navijači onda je klub dotakao dno I realnost je da je najveći derbi na drugorazrednom nivou fudbala sa seoskom ekipom iz druge lige.
ode sloga dalje, meni se čini :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj Azmir Husić sa svojom ekipom (Tuzla City) protiv svoje Slobode, valja ići gledati...
Ovdje ko prodje osvaja
mikelini derem ti mater na sugavici
a gledaj fudlaskih strucnjaka i bivsih fudbalera. 90% ljudi, od stomaka nisu vidjeli chunu godinama... pravi su, a ovo izvlacenje mi je smijesno...
Šlagirani im izlobiro da ne igraju 22. i 29. jer se derbi igra 25...pa kakvi su to smetljari fujj...ispadaju smetljari iz kupa i deremo ih na Šugavici!
Kompleksi su cHudo :)
KO PRODJE OVO TO JE VJEROVATNO I OSVAJAC KUPA.
Oni koji bi po nekim parametrima kvaliteta trnutnog trebali igrati finale igraju 1/8 finala - netreba nikada reci ne, ali jedini koji bi i nekako mogao parirati jednom od ta dva je mozda Krupa. Zato tipam finale Brijeg/Zeljo protiv Krupe.
Ko da je namjesteno? Nekkime Kup, a nekome prvenstvo. Vidje ce te.
tko prođe ovdje osvaja kup
Ako Adžem bude trener onda se zna ko će proči! Ako ništa onda imamo zicer na kladionici, Široki časti! Željo je I u prvenstvu jedva bod izvukao na Grbavici, ljudi dva puta okvir gola pogodili a uz sve to I prošle godine su ovu istu ekipu izbacili. Željo će sa Adžemom ostati bez Evrope ove godine a možda I bez uprave nakon toga.
@Hrgota Ne znam, vjeruj da se I ja isto pitav evo cijelu sezonu. Čupamo kose ima već nekoliko sezona, nikakve igre nije bilo sezonama, pritisak ne možemo nikom napraviti još nas kazniše sa ovim AMATEROM da se uči na našem klubu I da nam trenira I ovo malo živaca što je ostalo a da tuga bude veća on sa ovakvim očajom od igre i loših rezultata sa davljenicima i konkurencijom i dalje ima podršku uprave, Kada sve izgubimo onda će oni shvatiti da lik NE ZNA, ali tada će biti kasno.
I samo nek neko kaze da se parovi ne stimaju...
1000 eurica da Siroki osvaja Kup... nemojte me zaebat :D
RS je na redu, nacionalnog ključa se jo nismo riješili tako da će Krupa osvojiti kup ove sezone.
@Komentar iz mase 3,550 koeficijent na Siroki da osvaja... money,money ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedva čekam derbi KMF Ljubić Prnjavor - KMF Brčko Zdravlje Brčko
loptice iz kinder jajeta..
kinder jaja klubovi u kinder jaje ligi 😃
i tu je kraj manjeg sarajevskog fudbalskog kluba, a ne mislim na fk Olimpik 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂