Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iz Uprave Kluba su naglasili da ne žele dovoditi u pitanje bezbjednost publike na stadionu iz razloga što bi otvaranjem gradilišta na istočnoj tribini bilo neophodno obezbjediti dodatne sigurnosne mjere, što bi izazvalo neplanirane troškove Klubu." PA ČEKAJ MALO, JE LI ZBOG BEZBJEDNOSTI PUBLIKE ILI ZBOG NEPLANIRANIH TROŠKOVA?
@Android Knego pa da ne bi bezveze trosili dodatni novac da bi se publika zastitila jednostavno su odgodili gradnju do kraja ovog dijela sezone. Vrlo prosto.
Cuj željo gradi pa nemaju dužni na sve strane nek zahvale kantunu i opcini oni sami ni wc nemogu napraviti
@USISAJmrave13 pa sta ako su duzni...lupetate gluposti, nema kluba u ovoj ligi koji nije duzan, neko manje neko vise ali su SVI duzni
Joj jarane citas o Totemhemu, Realu , PSG-U, Atletiku, i onda naiđe clanak o Zelji i Celiku i nasim farmerima,u pm...
Kaze firma iz usore,pa jedan masinski fakultet iz Sarajeva nije dovoljan da napravi svu konstrukciju ? Konstrukcija iz 1985 zeljezni stub na sred tribine razmaknuti po 20m,stvarno slozen projekat.Aplauz bravari!
ta varijanta tribine je dosta skluplja...
I bolje sacekat da se odigra utakmica i u miru radit. Svaka cast Zelji i Velezu, jedini nesto rade. Ne cekaju savez da se smiluje i da neke pare. Siroki Brijeg takodjer izgradio fin stadion za nase prilike. Ove price da ce gradovi koji su vlasnici stadiona nesto pravit ne piju vodu. Sport nije u interesu politicara. Svaki klub mora imat svoj stadion pa kakav god je.
@ForceIndia871919 Širokom stadion gradila mehanizacija Hrvatske vojske,na celu sa vozačem autobusa i švercerom auto radija Ljubom Cesicom -Rojsom
Jbg. Ovi zemljotresi učestali,šta znaš?
Mosa ljoŽe u inat dusmanima