Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošao nazad majstore!
Stilic Semir,unosi nemir
@soja1 Ne krasti tuđe fore. Sejo i Semir unose nemir (Sejo Kajtaz i Semir Tuce, Jugoslavenske novine).
Bravo majstore. Svaka cast za odgovor. Punim u plavi pleksus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŠTILIĆ KO RONALDO FOL DRES SA BROJEM 14. PA GDJE JE TU DRES RADE PAPRICE ILI NENADA STAROVLAHA ILI JOSIPA ČILIĆA TREBA JAČATI DRES SA BROJEM 9 RADETA MIHAJLOVIĆA.
nekima počinju čirevi da rade Biće ŽELJO opet Šampion!!!Amar silovatelj kitara is back!!!!
Ogromno pojacanje.
Kad nemas gdje, onda u Zelju. Hahahahahahhaa. Ovako je i onaj propali Sanel Jahic zavrsio.
Semir je igrao za FK Buducnost iz Banovica dok je pohadjao osnovnu skolu!
Pozdrav za Stilica
Stilic zna lopte igrat,iskusan igrac
Želju vazda čupaju ovi penzioneri, Bekrić, Zeba, vraćaju se po 3 puta iz penzije. Uskoro se vraća i Svraka hahah. Šteta za omladinski pogon
31 godina to je ništa za našu ligu, onaj Wenger igrao do 41. Štila provjeren igrač, jedan od najboljih igrača poljske lige u zadnjih 10 godina... Za naše lige je Zidane.
Dobrodosao je svaki nas kvalitetan sportista koji se vrati u svoju zemlju.Steta samo za njega, trebao je i ocekivalo se da ce ostvariti puno vecu karijeru i igrati u ligama petice.
Ove godine aBd, EL ❤