Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako \"manijaci\", pa nije odigrano kompletno kolo...Prvo skoči, pa reci \"hop\"...
Sta je ovo ove sezone, svi ce vlaski klubovi poispadati. Sta nam je sa Laktasima, tim gigantskim fudbalskim klubom?
Ovo vam je jedinih nekoliko minuta što ćete biti lideri- a ja naslova ko da ga je nazvao CK-komitet za štimanje Želji.
Sarajevo je toliko dobro, da se ne ubraja u ovu ligu. Dakle Željo je Lider ostatku ove nesretne lige.
ko je prvi sad??? hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahhaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
posto ste prerasli ovu ligu,predlazem da sad predjete u slovenacku...a svima ostalima kazem da nastave da slave ovih par sati na prvom mjestu jer ko zna kad ce opet docekat...treba iskoritit vrijeme pametno
Mi smo divoviiiiiii ckepi jedne za vrbe navijate protiv komsija. sramota ste ove drzave
Glupane, vi niste dorasli ovoj jadnoj ligi, a o daljem da ne pricamo, cim krocite sa ovih livada gdje ne pali tata sa svojim Komitetom dozivljavate pornice, uzmi lijek i na spavanje!
Ali samo na kratko -sad je-SARAJEVOOOOOOO
samo za kratko štrumfovi ha ha ha
Zeljo je definitivno miljama prerastao ovu ligu, steta za takve majstore da igraju u istoj ligi sa klubovima poput Gradine, Sarajeva ili Sirokog.
svi dansnji golovi na 4 fudbal .com
J.e.b.a.o vas naslov, sačekajte da se kompletira kolo pa onda pišite o tome ko je preuzeo lidersku poziciju.
SVE JE DOSLO NA SVOJE ZELJO SAMO ZNA ZA VRH SAMPIONI ABD 7 PUT
e moje PITE a sta je bilo sa ostalim ZELJINIM titulama pogledaj malo: *1972 *1998 *2001 *2002 DUPLA *2010 *2012 DUPLA STA RECI KOJU POSLUKU PORATIIIIIIIIIII?
Sta imas pratiti ovu ligu, kada se sve rjesava za zelenim stolom! To svi pametni ljudi znaju osim vas strumfova koji vise ne vjerujete ni svojim ocima, a imate ocigledno i kratkotrajno pamcenje, pa se moraju cesto neke stvari ponavljati. Evo jos jednom (Trebinje, Maribor, Borac, Celik, Rudar i Radnik do sada, vjerujem da ce Komitet nastaviti niz)!
@fantom A gdje su vama duple !? Gdje su vam IKAKVE titule, udbasi..