Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sezone će biti nikad jača liga, jako Sarajevo, jak Željo, jaka Sloboda, Zrinjski i Široki će uvijek tu biti u vrhu, možda i onaj Metalleghe iz Jajca iznenadi, doveli su par iskusnih igrača. Prvi put jedva čekam da počne naše prvenstvo :D
@Rusty Željo ima kostur ekipe (Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Blagojević, M. Stevanović, Bekrić, Lendrić, svi su oni starteri bili prošle sezone a i ove će biti), ta ti priča ne stoji kada je Željo u pitanju!
Ma liga ove godine ce da bude tip top, kad vidis 4 derbija minimalno, 4 utakmice protiv Zrinjskog Slobode Sirokog itd... na dobrom smo putu da napravimo nesto od lige napokon, doci ce i navijaca novih 100% al ce biti i kompleksasa koji ce i ovo mrziti.
Svi se pojačavaju, nadam se da će ovaj novi format takmičenja donijeti i kvalitet pa da imamo predstavnike makar u grupi nekog evropskog takmičenja
Ponosni smo i dobro dosli u plavu familiju
Cuj Stevo
Postavljamo Standarde,Nabijamo Komplekse ! #VolimteZeljooo
Kakvi kompleksi komsijaaa
Daj bože da od ovag Bevaba išta bude. :( Prije da je trebao u neki rehabilitacioni centar, ovaj bez ličnog doktora ne smije ni u wc. Ali eto, ako ništa, biće jača konkurencija. http://faktor.ba/dino-bevab-mogao-ostati-bez-stopala-doktor-mi-je-rekao-sanse-su-ti-50-50/
Al nam je plavi salon vrh bgm,svaka cast na dizajnu i svemu.
Pocinjemo ko Real da trpamo igrace na svim pozicijama, nemam nista protiv uprave,svaka cast, al trpamo malo pozicije dovodimo igrace za polusezonu pa otpustamo na kraju, sve u svemu nadam se da se nece ponoviti Joco Stokic.
Nije ovo trpanje obzirom da planiramo igrati sa dva napadača. Samo Bekrić je u tom sistemu suvišan, stvarno ne znam šta još uvijek radi u klubu, samo bespotreban trošak. On napadača ne može igrati a i na centralnom veznom je tanak, imamo mnogo boljih opcija na toj poziciji.
Sa 2? Hmm vidis nisam o tome razmisljao 4-4-2 :D
Igrac koji je 2 godine na klupi Zrinjskog i mladic kojeg su povrede pokosile i unistile nikako ne mogu biti pojacanja. Dovesi ih i probati je sasvim ok ali to treba nazvati pravim imenom - davanje sanse tim igracima za novi pocetak.
Ova uprava veze nema sta radi izgubili su kompas totalno al rezultati će ih svakako otjerati očekujem u 6. kolu totalni raspad sistema..
ja ne znam sto ovoliko kudite ovu upravu,nek dovedu još hiljadu igrača ako treba ,ove sto su otjerali neka su,5 mjesto u ligi osvojili i sad ih treba držat u klubu ???opet kad pogledate malo bolje ljudi kad su došli rekli su da prave ekipu na duže staze ostavili su ove sto iole nesta vrijede lendrica,bekrica,blagojevica,kosorica,2xstevanovica,kramarica,memiju,hasanovica i oko njih sad grade tim,po meni rade dobar posao
@Gaucho ekipa na duze staze a za godinu 30 igrača otišlo iz Želje, cirkus ko i u Sarajevu, al na ovo se navijači lože, samo nek se nešto dešava.
Džaba ako ne produže Lendrić i Stevanović (a neće vjerovatno), nisu ništa uradili, odoše džaba na kraju sezone Sve te igrače su oni i doveli da bi kasnije sa njima rskinuli, u tome je stvar. Loša nam je transfer politika to se mora priznati, odnosno loša procjena prilkom dolazaka! Moramo dovesti 100 igrača da bi sastavili 11 da valja. Sve to košta, niko o tome ne razmišlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bevab je sigurno pojačanje a za Nikolića nisam siguran jer sam pratio Zrinjski, borbenost nije upitna ali godine su ga stigle pomalo.
Nikolic je doveden da bude joker jer djermanovic ode
Znaci zeljo slabiji ove godine jer ja ne vidim nijednonpojacanje
mosa rajvosa
Mosa Ljože
Stevo lijepo ti stoji plava boja...Dino ce biti ako Bog da novi Kvesa .... sretno! 1921
Počeli smo otpad dovoditi, što ne valja konkurenciji "valja" Želji! "Ne valja" Đermanović a "valja" Nikolić (inače, treći napadač Zrinjskog). Nema Kostić veze sa ovim, ovo se uprava igra Menadžera. Kada je Kostić prije stigao procijeniti Đermanovića i Nikolića? On se ništa živo ne pita, samo će biti žrtveno janje kao i njegovi predhodnici.
Zapitaj se zasto je nikolic bio treci napadac, mozda ne zbog svojih kvaliteta?
Zapitaj se ti koji je ovo igrač po redu koji je došao u klub ove sezone. Evo ja ću ti reći, 32 a još toliko ih raskinulo u istoj sezoni. Toliko o procjenama naših "stručnjaka". Kasa se istopila a oni i dalje po svom, nekom nešto nazor dokazuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)