Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je bilo da su kupili 5 krava, pustii ih da pasu,mlijeko prdavali na pijacivise bi zaradili od kupovine polovnog igraca(33 god.)
Ako bude i u pola dobar kao u prvom boravku na Grbavici bit ce pojacanje, ima crnju i brazilca sa bokova uz Stilica iz ledja dosta dobar ofanzivni dio samo da povrede zaobidju.
SULJO KILLER
Biće opet trpanja njanjama🤣🤣🤣🤣🤣
Samo primitivne došle u ovaj grad koji navijaju za Željezničar mogu da rivala nazivaju kako ga naziva njegov fizički hendikepirani navijač. Isto kao da mi vas nazivamo Ljeljao kako vam ime izgovara ona uboga Fata sa tribina vaših. Ne, ipak nismo mi to, između nas i vas postoji jasna granica, nacrtana nekada davno. Nikad izbrisana, i hvala Bogu da je tu. Uskoumni stigli uskotračnom, nisu ni maltarinu platili.
Zar nije jučer Armin Hodžić napisao da se vraća, šta će im dva napadača pored 3 što ih sad imaju
Kako to najavljuje oficijelni spiker na Grbavici: Su-lej-man, a publika: Krpić 👏👏👏
necete se toga naslusat
Gerijatrija
Ovaj i jest za ovih naših kaljuga, pogledajte vi samo njegov rezultat u stranim klubovima, kad je igrao za AIK 0 golova, Suwon 2 gola, Astra 2 gola, WS Wanderers 2 gola. Najurili ga ovi australijanci baš kao i onda kad ga je Mujkanović uvalio AIK-u, ljudi kad su vidili kakav je kloc, vratili ga.
Uvijek si nam bio drag. Grbavica je tvoja druga kuca. Dobro nam dosao nazad kapitenu.