Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite im pasose
aaaaaa, i kosarkasi ih dobili. sutra probajte sa bocarima, mozda bude vise srece.
Samo se vi radujte, bice vam na kraju do plakanja. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI.
Prestani lagati sam sebe i ozdravices! To bih ti savjetovao za kraj. I samo jos jedna terapija: Dinamo hara u Hrvatskoj i redovno postigne rezulate u Evropi, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji i svi oni postignu zapazene rezultate u Evropi, jedino vi ovdje "harate", a Sarajevo postize zapazene rezultate u Evropi (GENK, Helsinborg, Levski, Spartak....), cudno zar ne :-)
Šta je sporno u Trebinju, obezbjediš titulu tri kola prije kraja sezone ( i to ubjedljivo) što vi naravno neznate kako to izgleda i odeš s drugim sastavom rastereceno normala.........
Sifra: Sjeti se Trebinja! A kao drugo skretnicaru prije rata nije postojao klub koji nije bio dio politike, jer je bilo jednoumlje i svi, ponavljam svi predsjednici i clanovi klubova su morali biti dio politike tj.Saveze komunista i pustite se vise dekreta i slicne suplje price koju su vam prodale zene po brijacnicama! Razlika izmedju nas i vas jeste sto ste vi i dalje dio politike, pa da ponovim sifru: Sjeti se Trebinja!
O kojoj ti politici pitaru pricaš.Pa svi znamo da je upravo tvoj klub Torpedo nastao dekretom politike, i bio u službi iste do devedesetih.Pa ima nas koji znamo da se zbog tvog Torpeda proširivala liga kad ste trebali ispasti i ti mi nešto pricaš o politici.Ove godine pošto nema Švabe pouzdano znam da ce Marsovci izvršiti invaziju na zemlju i nece vam dati da osvojite neki trofej, pošto su više sve opcije ispucane od sudija, Švabe do politike ,ništa vam više nije ostalo da se vadite nego Marsovci.
"Kao drugo najvecu bruku i sramotu u Evropi priredilo nam je upravo to tvoje Sarajevo ispavši od Zete koja se sad grcevito bori da ostane u zamisli Crnogorskoj ligi". Ovako nesto izjaviti trebas biti posebno g.lu.p! Kao prvo crnogorska liga je nazalost bolja od nase, a kao drugo ta ista Zeta je ove godine napravila vise u Evropi nego vi, zamisli onda na sta vi licite, kao trece najveca sramota ste vi, jer pokusaj ako znas sabirati preko 50 sabrati vasu gol razliku u Evropi i cetvrto vi se trebate pomiriti da ste u sluzbi politike u BiH i zato ste zahvaljujuci tome osvajali neke nazovi titule prije i za vrijeme I.Osima, a da ti i potkrijepim to cinjenicom, odnosno, sifrom:"Sjeti se Trebinja"! Ja samo ne znam kada cete vi doci pameti i zapitati se: Kako da to ovdje "haramo", a u Evropi nas deru ispodprosjecne ekipe, KAKO? Nama pametnim je jasno, a vjerujem i vama samo sto to necete javno da priznate!
@Alipasino Uh, he.bem li ti dan kada si se prvi put lifta prepao u 23. godini.
Mali zeljeznicar bi mogao pobijediti jednu utakmicu u Evropi samo pod uslovom da su otoci Tuvalu ili St.Nevis u UEFI. Ovako, vrlo tesko, pa cak i da igraju protiv 2. ekipe buduce Konklave iz Vatikana! I kardinali od 80.ljeta bi ih bar 2:1 dobili
ŽELJO DO GROBA...PITARI PSSSSST ZAR VAS NIJE STID JAVLJATI SE
Meni ovi pitari fakat nisu jasni, ovo izgleda što si gluplji to si bolji navijac Sarajeva.Kao prvo možda su ti skretnicari kako ih ti nazivaš baš tvoji preci, ako si ikako iz Sarajeva jer 1921 je puno prije bila 1946 tako da paša moj Sarajevo (mislim na grad) puno je prije nastalo od tvog usranog kluba. Po tvojoj logici svi oni koji su stanovali u Sarajevu prije 1946 su papci i seljaci.Kao drugo najvecu bruku i sramotu u Evropi priredilo nam je upravo to tvoje Sarajevo ispavši od Zete koja se sad grcevito bori da ostane u zamisli Crnogorskoj ligi.Kao trcece Željo ima 10 trofeja u premijer ligi a za Švabinog mandata tri, ko nam je naštelio ovih sedam prije Švabe (svemirci).
Sta je tepsije hajmo carsijasi pojeftinijo zvrk u Bosni pozurite dok nije nestalo.Mi smo za vas gradske face vi ste sa brda kosto vam je i stadion. Kako se spustate u grad jel sa sankama nije lako sic sa Vratnika i ostalih Sarajevskih brdskih naselja.
ja sampiona i g.o.v.a.n.a nikog oni ne mogu dobit dok tata ne nastima sudije
kako je moguce izgubit svaku,ali ama baš svaku utakmicu u evropi?????Pa jestel vi normalni idioti smotani.ovo sto govore pitari su 100% u pravu. Dao si Zebu zato sto nisi imo tal od njega i zato sto si egoistitička budaletina Amare.Zbog tebe je otišao Žujo čovjek koji je jedino davao pare konjino.
KLOCU skretničarski prvo si uzeo pogrešan nick jer gargamel ZIGU LIGU male plave štrumfove.Drugo sve te vaše HAHAHAHA "titule" koje vam je ŠLAGIRANI sredio postanu obično SRANJE čim se primaknete nekom stadionu u DRUGOJ državi. Ako je iko HADALJ onda ste to vi potomci prljavih nepismenih skretničara i konduktera koji su se dokotrljali u grad zahvaljujući ćiri.Hajd sad popij jedan ranibos za želudac :)
jade