Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STVARNO MI NISTE JASNI . OCEKUJETE DA TROSIMO NOVAC NA OVAKVE UTAKMICE , KAO DA SU PRVENSTVENE ??????
Cestitam izdajnici, ovo je za vas uspjeh...., u Evropi primiti samo 2 gola za vas uspjeh.....
Tata Ivica ce to sve da sredi ne brinite se Manijaci a sto da kupujemo prijateljske utakmice
MANIJACI OPET DOBILI BATINE HAHAHAHAHA HAHAHAHAH
Kako si samo upoznat kvalitetno pitarcicu gmizavi ;)
Nije zaj-eb-ancija Željo stvarno nemoze pobijedit nikog a da ne kupi utakmicu.Svake sezone 300000 maraka se izdvaja za tui svrhu.To znaju svi pa čak i Manijaci. Al to nije dugog vijeka nema tu hajra. Pare od Dzeke su vec otišle,a lim nije stavlljen sto je spao prošle godine.
Zeljo je kreno od Triglava pa do Vardara da ga svi nacijepaju.
Istra zasluženo pobjedila u čvrstoj i jako dobroj utakmici. Istra pobijedila Hajduka u Splitu, a vi što nemate pojma malo i potcjenjujete oba kluba malo se informišite. Pozdrav iz Pule
Bjeze nam torpedovci 6 bodova na tabeli prijateljskih utakmica. Mozda uzmu neki zimski trofej da vide kako izgleda pehar. Nisu ga odavno vidjeli.
ne vjerujem da ce vukasovic&co suditi narednih 25 god. ne pobjedjujete u travniku, al u slicnim mjestima da. burdus treba dici vukasu spomenik.
Kako je Vukasovic odigrao ?? Je li se pokazao kao prinova ili kao pravo pojacanje ??
MANIJAK , AMAROV CETVORONOZAC TI JE BRAT PO BOJI S TIM STO JE ON PELCOVAN A TI NISI .
MI GUBIMO NA PRIPREMAMA REDOVNO ALI ZATO REDOVNO DEREMO U TRAVNIKU BJELJINI GRADAČCU TREBINJU...ZA RAZLIKU OD NEKIH...ŽELJO ŠAMPION NAREDNIH 25 GOD!!!
j...bi zeljo istru pa pa paranoja-----AMAR AMAR OSIM OSIM---------a vi feslije nemojte da komentarisete,...sarajevo je neki dan naigralo branitelja buhahahh
MI SMO UDBASI, KARADZIC NAM BIO SPIHOLOG, IMAMO TITULA KO BROTNJO I MODRICA, NISMO PREZIMILI U KUPU OD 1960, NEMA TITULE KO GACA NA P.O.R.N.I.C.U, JADNI SMO BRACO PO BOJI A SMETAMO LJUDIMA KOJI NAM NABIJAJU KOMPLEKSE, JADNO JE...
hahaha joj Želje i komedije,,, samo nas brukaju
@glupa raja Tako je jarane...Mi smo u rangu Maribora,liteksa,haife,Hapoela....A zna amar sta radi pa je pustio ove klubove da nas našargijaju da zavaramo Juventusa i Barselonu.