Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Zeljo
jao bijeda po školama dijelili ulaznice hahahaha jadova
Od malena usmjeravamo djecu prema pravom putu! Ne boj se ti, bit će Grbavica rasprodata i bez ovih karti, a dušmani koji mrze ove dječake koji su daleko dogurali u Ligi Prvaka nek crknu!
Svaka ćast klubu, da su pametni svake godine bi sarajevskim prvačićima dijelili godišnje koje važe dok su osnovci da im stvaraju naviku da dolaze na utkamice- Naravno sa njima da može i roditelj ući. Djeca ne trebaju plaćati ulaznice, pogotovo u ovakoj teškoj situaciji u državi i kada se u obzir uzme da su nam stadioni poprilično prazni, tako da ima mjesta za njih gotovo uvijek.
Bravo Željo!
i kad kazu pojedinci uprava hoce da zaradi... naravno da treba zaraditi, ali se Boga mi vrlo cesto i u prvenstvu djele karte po školama.za pohvalu👍
Pusti te delegate, pare idu Omladinskoj školi ne idu klubu. Sada se omladinska škola finansijski neovisa o klubu.
Lepo bravo momci