Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je sramotno ponašanje Blaža Sliškovića i Mladena Žižovića koji u prethodna dva kola nisu zaslužili ništa više od časnog poraza protiv Željezničara. Željezničar je gubio i titule i Kup protiv Borca, titulu protiv Sarajeva, ali nikada niko nije ni jednu ružnu riječ rekao protivniku!
Zrinjski ima saveznika Radnika kojemu je ustimo da prodje u ligu za prvaka.Proslu sezonu Zelji je podvalilo Sarajevo. Al bolje posteno i zasluzeno nego na stimanje pa kad odes u Evropu osramotis se.
hajmo pitice, odigrajte hrabro i dobijte sad u Mostaru ...
Pominjanje efektivne igre u ligi gdje se igra po ovakvim terenima. ljudi, salite se...
tesko ce to Željo uzeti,Zrinjski ce sahraniti Sarajevo a Siroki uzima bod na Grbavici...svih pet ekipa igra protiv Želje a isti gube snagu zadnjih 15 minuta sto je za mene kriv kondicioni gdje se vidi da igraci dobijaju grceve,Sarajevo vise voli Zrinjski i dace im bodove a i Husref mrzi Plave iz dna duse
Da su lopovi sa Koševa normalni pustili bi Želju kao što to rade Široki i Zrinjski...
gomilu gluposti si napricao ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uđite u svijet kripto valuta :) https://getcryptotab.com/548190
pa ja zeljo otvara put pred izbore :D
A ukinite ovo sto se kao liga zove. Ovo vise lici na koridu. I sta sad...kao eto Zeljo, oko plavo, osvoji i za 2 mjeseca ga ubije klub ranga Dudelangea. Ili bilo ko da osvoji, dodje u pretkolo i ubije ga Kukesi. Ono....sta je poanta? Ne razumijem....
haha, dzaba kontas kad ne možeš skontati ...
Zeljo samo treba da se pazi trojki...
Samo 4 boda bjezimo Sarajevu
Al' zato u Vitezu boje jaja.