Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, bar nas vi obradujte kada Sarajevo nije moglo :)
Bajramski poklon Seheru = 2-0 za Zelju =)))
Šta će obradovati crni sine,dabogda da ne bude više od 5 razlike za Mađare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo željini, željo je naš!
ko prenosi?
Mi smo Zeljeni Zeljo je naš!!! 💙
Samo hrabro,Čuhaji je u penziji,al nikad se nezna.Ima i malih Madjara.
Ja cu lajati kao pas nasred ferhadije ,ako izvedete tri kornera .
Zasto celnistvo FS BiH otvoreno ne kaze gdje se nalazi nas klupski fudbal, tek onda kada sagledaju realnost trebalo bi da naprave neki plan napretka. Ako nema novca, razvijati domace skole fudbala, traziti sponzore, privatizovati klubove...itd. Oko FK Sarajevo su digli tako veliku euforiju a Poljaci ih izbucali ko malu djecu.....zaista mi je zao onih ljudi/omladine, kojekakvih navijackih grupa koji trose pare da bi gledali i na kraju mozda i sami bili "luzeri"
Koja euforija oko Sarajeva. To mogu samo debili kao ti koji nemaju pojma sa fudbalom. Ja nisam ocekivao pobjedu Sarajeva. Potajno sam se nadao nekom iznenadjenju. Poljaci nas nisu razvalili. I to govori da si karina za fudbal. Nadji sebi drugu zanimaciju nije ovo za tebe
ma nije bitno dali je zeljo ili sarajevo oni igraju van drzave treba ih podrzati kao i svaki nas klub
Sutra će mađari pornić da naprave!!!
Ozbiljnom klubu Ferencvaroš nije problem za prolaz, Ferencvaroš je realno peta liga europskog nogometa. Svi igrači tog kluba vrijede 10 miliona eura, a cijela liga 75. Mada kad sad vidim da Željo vrijedi 5, a cijela BiH liga ni 60 dođe mi da zaplačem od muke i pitam se kako je to moguće i kako netko može biti toliko nesposoban da ne može napraviti skauting i razviti igrače da ti ekipa vrijedi bar 20 miliona eura.
Da znate samo kakve Pesta kupleraje ima
povalite madjarica za brata :D :D
Dokle smo dosli kad nas Madari, Poljaci i Kiprani nabijaju ko kante.........
Što se čudiš pogledaj rezultate klubova max je proći dva predKola a o glavnom žrijebu nekog takmičenja nema ni govora. Kiprni su sila Macabi igrao 1/4 finale lige šampiona a Poljaci su jaki donekle i Mađari(oni su ipak slabiji)... BiH nivo klubova je Malta , Farani i ostale sile...
Cijeli Željo vrijedi 5 miliona eura, tragikomedija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesu ponijeli kremu ali ne za suncanje vec da s podmazu da ne boli
remi ko kuca zeljo igra mozgom i sarajlije bi da ga imaju
1.40 na Ferenc,al sve je moguce....x puta sam pao na toj kvoti