Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje Slavija prosipa bodove hahaha, smijali se nasoj muci, sad ste pravi kurci
Najjace je kad pocnu prepucavanja, a zadugo nece ni Zeljo ni sarajevo docekat' ulazak u neko Europsko takmicenje, ostaje nam samo da se nasladjujemo neuspjesima u ovoj kukuruz ligi, tuga zaista
dobro je skutoru skontali smo te
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sto prije neutralizirati samovolju Amara Osima! Otjerati Djurbuza, dovedti normalnog trenera i objasniti Amaru da mu nije dedo ostavio Zelju da se igra s njim!
Jel ono glavonja razbio staklo od tunela gdje je jeo i grickao svoje nožne nokte
*** sokolove! :D
ova ekipa sokolova je jaca od hordi sto posto
TO djedovicu nismo ni mislili da seljacina iz visegrada navija za normalan klub , alma ku jetinaaaaaaaaa
sta ima gradzanine opasnih namjera... da nece za naku tvorevinu politicku da navija stari carsijaneru.....
Šta se kog vraga danas dešava sa FK Sarajevom i NK Željezničarem??? Očekivao sam pobjedu i naših, i njihovih ali na kraju mali republikanci odnesoše po bod iz capital city-ja. Fakat smiješno.
Sta je ovo četalju ovom bilo haha
puno pametnijih stvari od želje i sarajeva ima ovu ligu prate samo levati i djeca do 18 godina dok ne skontaju
vidi pitara što su se nakotili haha , realno priznam loši smo drama al brate kako vas pitare nije stid prcat nešto pa ne znate svijumi pehar kako izgleda ...
hahahahahahhahahhaaha
Liga je stvarno preslaba kada se šampion muči na domaćem terenu protiv podmlatka Slavije.
jebbo mater ako se nisu dogovorili na kladionici i nasi i zeljo pa negdje na kladionici u singapuru vezali fixne iksove... nidje veze realno
Smijali se nasi muci ,a sad' ste pravi kurci!
mladost ludost ;)
hahahahahahahahahahahahahahahahah...pa zar nije slagirani kupio utakmicu...gdje vam je morz???raspadate se kurve...
Nemoralni strumfovi!
mladost ludost ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet iste stvari, iste greške, 30 šansi, al' lopta neće u gol... Nema veze, ja sam opet uz Želju i biću tu uvijek, ne mogu mene loši rezultati natjerati da zamrzim Želju k'o neki, nasluš'o sam se "Neću ja do derbija na utakmicu", "*** me Željo" itd., takvi nam ne trebaju! VOLIM TE ŽELJO!
Ž'21@ Ma jašta ba kume. Mosa Ljože! Jbt pa da su i zijanili i...? Šta onda? Likovi se borili, stvarali prilike ali ništa. Svi danas znaju kolutati loptu što je potvrdila i Mladost. Idemo dalje.
I ja cu bit uz Zelju taman da ispadnenu drugu ligu ali necu bit uz Amara Osima. Plati par piva navijacima koji sjede u njegovom kaficu i oni se onda ponasaju ko kreteni, brane nesto sto neko ko voli zelju ne moze branit nikako!