Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi momentalno ostavke dati, sramota!
@greek_the_freak U pravu je Pjanic sto cuva noge u reprezentaciji. Pa zar da unisti karijeru, zbog lopova i mafijasa. Nece mi biti zao ako izgubimo od Finske i Italije. Cak sta vise, bice mi drago. Veci su kriminalci u fudbalskom savezu, nego u Zelji.
pravit ce se miske od govvana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uvali Petko svoj Radnik u Europu 😂😂😂
Eee mooooj Željooo evo ti gaaa evooo pa sa njega gledaj SARAJEVOOO
Super. Treba i sarajevo izbacit.
Ja mislim da bi savez trebao razmisliti o organizaciji utakmica reprezentacije na grbavici, manijaci su sad spremni na sve samo da se osvete savezu.
CirkLarno?????? Seljacina nepismena.
A jesu letili po oblacima te i. savez napravi teren te ih pogura za tribinu bez dozvole kontali sad će led reklame same igrati i sve im skoci na nos radi lopovluka unutar kluba sad je njima svak kriv osim njih
Osim se prekonto, kupovo prvenstva u vakat pa konta moze se i evropa kupit... e sirotinjo glupa....
Na Sugavici ce se igrat Evropa.... igrat ce repka :D kmeee kmee ali mi imamo svoj stadion kmeee kmeee
Baš ovaj Željo nije za premijer lige... Olimpik mu je mjera!
Sranje za Želju, al zakasniti 4 dana i onda ne priznati to i ne htjeti do uplatiti čovjeku.. Ma nema, nije savez, samo uprava je sranje napravila..
Zeljo zauvijek a uprava ..oni dolaze i odlaze
Tuga.
pokusaj saveza u kojem je politika glavna vodilja svih poslova ,svi bosnjacki klubovi trebaju bojkotovat ligu dok Velez nevrate na gradski stadion u Mostaru jer politika je tu upetljala debelo prste isto kao i za licencu i mnoga montiranja i namjestanaj,Zeljo jeste kasnio ali valjda je savez da bude produzena ruka klubovima a ne njihov dzelat
Pihihihihihihi
imaju svoj voz, svoj voz imaju e....... tu tu, tu tu, hućići hućići tu tu
Ma daj