Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo kraljevi maketa
NIKOME TE NEDAMO BREEEEE
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda prvo opstanak da obezbjedite pa onda o ostalim stvarima da razmisljate...
ZELEZNICAR ZA ZIVOT CELI
Marketinški trik opravdano
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba praviti malo realnije stvari od 100 miliona eura! U ovakve stvari samo može uložiti neki naš čovjek a taj neki naš koji ima toliko novca on ga ne smije ni prijaviti jer ga je negdje ukrao. Treba ovo razdijeliti kako bi se moglo sa manje miliona ulagati u objekte i tražiti neki ulagački “konzorcij” u koji se može više lica uključiti.
Ovo je vec ozbiljan pristup! #mosaljoze
ko je investitor? pekara manja(
Znači ko Bernabeu otprilike, daj Bože, a kako sam skontao ovaj pomocni su poslovne ili stambene zgrade koje ostaju investitoru, a zauzvrat idu ulaganja i u akademiju negdje izvan Sarajeva... Izgleda previše lijepo da bi bilo realno, ali treba pokušati!!! Ako se uopšte pronađe investitor, postupiti isto kao što rade svi u svijetu klubovi a ne daj pare i ne brini, jer onda možemo samo se izgraditi ko Buroy Ozone!!!
Svaki dan nova maketa, novi idejni projekt. Samo se bezveze radi u lumioni i skečapu
sto bi reko jedan iz osnovne, kadga je uciteljica pitala sta je maketa? Maketa je raketa
jedino ispravno rješenje je skupština sačinjena od ulagača. Imaš pravo odlučivanja srazmjerno količini novca (dionica) koji si uložio, i tada ćeš prilično odgovorno donositi strateške odluke za razliku od ove sadašnje garniture anonimusa i kokuza koji ruke dižu po nečijoj direktivi.
Kad ti dodije ili ti se ne sviđa način poslovanja, prodaš svoj ulagački dio i razguliš. Ima jako puno uspješnih i bogatih Željinih bolesnika širom dunjaluka, skupila bi se pristojna cifra. Ostala bi i imovina, radilo bi se domacinski, birala bi se profesionalna uprava i u administrativnom i u sportskom segmentu.
Ljubomorne kone koje su se za prodale Vijetnamcima za 1mil eura, sada palamude hahahahha
Eto Cerića iz Londona sa 100 miliona eritrocita da se to završi 🤣
Sta kokuz moze namastati to multimilijarder ne moze napraviti.Halo dizajner spanji malo auto tune gori si od jale i bube zajedno.
Zašto nema crkve na slici. Kako vas nije stid to je crkvena zemlja
Cekaj kako sam skonto oni traze da neko dodje i ulozi 70miliona eura i da na kraju sva imovina ostane zelji? Koju korist ima investitor?
Ha ha, pa u tome i jeste fora.
Možda nisi čuo za koncesiju?
Tačno smo vrh u svijetu po maketiranju 😂😂😂😂
E sto se ismijah
Institucija 💪💪💪