Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponašanje domaćih navijača za vrijeme intoniranja himne BiH je za mene iznenađenje vijeka.
@nemetal nisu zviždali? Onda smo napredovali.
Da je sreće ovako bi 90% klubova u državi raznijeli. A ne gubili od istih kad je najvažnije za titulu prvaka. Ove sezone smo izgubili bodove od jakog Viteza, Mladosti, Radnika, Krupe....
1921
Braco muslemani, jestel izbrisali premier aplikaciju i skinuli vaktiju? Sad ce ramazan...
Zeljo je neshvatljivo pao zadnjih pet utakmica u ligi i sami su krivi za neosvajanje prvog mjesta. Nije Zrinjski toliko mocan koliko je Zeljo bio kiks u proljetnom dijelu. S druge strane u Kupu su odigrali bez greske i zasluzeno uzimaju ovaj trofej. Neupitan je kvalitet ekipe (za BiH uslove), mozda promjena na mjestu trenera bi donijela napokon i titulu. Cestitke Zeljo i samo naprijed!
Sve si tačno rekao.
Vala da si im dao pile da pojedu ( manijacima) vjerujem da bi im batak ostao za puta kad se budu vracali... toliko ih je masala bilo.😂😂😂😂😂😂
Dobro im je iko došao poslije gubitka druge već osvojene titule. Navijačima ovaj kup ne znači ama baš ništa, prvi ja kao veliki Željin bolesnik utakmicu nisam ni gledao, uopšte me nije interesovalo kako će završiti. Blago rečeno da su navijači razočarani!
Mashallah😘😘😘😘
Tek kad još nerođena djeca krenu u školu, možda će još neka ekipa u BiH osvojiti dvocifren broj trofeja. Do tada dođite u Dolinu ćupova da vidite 12 Cupova (pehara) LOL
👍👍👍🤘🤘🤘
Činjenica je da je Željo jedini klub u BiH koji ništa nije osvojio tako što mu je neko puštao!
@123a456s789 Pitari su aktivni kad su komsijski uspjesi u pitanju..Neka minusima svoju tugu lijece, ja im na bajramskom turniru zelim puno srece.
Adžeme ostani
Total liga svi klubovi zajedno nemaju za godinu dana gledalaca kao jedna Barcelona protiv Real Madrida 98.000? Treba ugasiti ligu i dok se ne naprave reforme koje će dugoročno nešto kvalitetno dati da možeš ići i gledati.. a ne da se provaljuju i igrači i klubovi sa ovim trofejima kada izadju na evropsku scenu i ispadnu 90% u prvom kolu.
Cestitam im zasluzili su
Ramovica u reprezentaciju
Mosa Ljože. Bravo plavi.
Neka ih je Željo naguziio, ova Krupa mi je pravo odvratna ekipa. Bili su simpa, jer su mali klub, a napravili su fin uspjeh prethodne sezone, ali su prerasli u krkane i jadove. Kako nasrnuše na onog sudiju, Bože sačuvaj..
To moze samo kod nas tako, ni u Zimbabweu se tako ne zalijecu na sudije al ironija glavni sudija iz Sarajeva , malo je to mutno ko Miljacka poslije kiše
@El Chico Loco Ma sve je ovdje mutno, ali šta ćeš.. Sreća pa je bila gotova tekma već na Grbavici, inaće bi bilo muljaža 100%.
Bravo Zeljo!