Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(bivša fudbalerka) inače voli Željezničar 💙
Kraljica
stavi je sebi u pakas seljacino krezava
Heeee vidi se da navijaš za selju
I ja bi je onako bas srdacno nagradio u jednom francuskom sestosjedu
Metnem ga i njoj i zelji i čitavom jugu popisanom smrdite na mokracu ustase vas napravile bijedo za kifle nemate
@homeopata Ovaj se javlja direktno sa Jagomira...zavezan za radijatore jos od subote..ne zamjerite mu ,nije mu lako..a moj Zeljo,sta uradi sirotim vijetnamcicima...!!!!
Za najveci klub u BiH,Zeljeznicar,navija i musko i zensko a za Torpedo Bozo Vreco i slicni...!!
Manijak u ženskom rodu, ima li naziv
A gdje sam ja?! Promukao 😂😂
jedite vanago smetljari prosjaci Jel vam srce na mjestu ? fukaro malogradjanska!
Sta ti je debilu? Ohladi malo.
Gdje ste vidjeli jos da na nekoj velikoj utakmici zastitari slave golove pfff pa nije ti to posao jbt.. To samo kod nas ima u našoj Zaostaloj BiH ligi
@Goojuzer1921 Hahaha dal da se smijem ili da plačem ? Pa zar još uvijek u ovoj državi postoji neka ljubav prema nečemu ? Jes ti klub panj do panja..
@CikCikCikPogodii Hahah zato je ti i nemaš 😉 da imaš nikad ne bi ni napisao ovaj komentar vrijeđao nekog. Ccc propalitet od naroda uvijek bili i ostali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ljubav prema Zelji iznad svega ...svaka cast damo...💙
prelijepo, cestitam plavoj dami.💙