Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjenite onog AMATERA sa klupe ili ćemo u ligi za prvaka izgubiti sve utakmice od konkurencije! U tom slučaju možemo ostati i bez Evrope i prijeko potrebnih finansija koje ona donosi i od koje klub preživljava. Kada se to desi tada će biti kasno! Od Zrinjskog smo glat izgubili na Grbavici, protiv Širokog takođe na Grbavici možemo biti sretni što smo bod izvukli (dva okvira gola pogodili), od Sarajeva smo lošiji bili i sa igračem više, da ne bi penala nikad ih dobili ne bi.
Uz sve to u regularnom dijelu prvenstva gostujemo Širokom od kojeg smo trebali izgubiti i na Grbavici, zatim gostujemo Zrinjskom koji nas je sa pola snage na Grbavici dobio a Sarajevo sa Husrefom je svjetlosnim godinama različito od onog kojeg smo na sreću dobili sa igračem više i penalom. Garantujem da ćemo sve tri izgubiti prije početka lige za prvaka koju poslije toga nećemo trebati ni igrati sa obzirom kako imamo loš omjer sa konkurencijom i iole ozbiljnijim ekipama.
@Chvilla Ma ovo je buraz realnost! Šta ide u prilog suprotnom? Ništa, vjeruj mi! Sa onako očajnim igrama koju su do sada pokazali protiv imalo ozbiljnijih protivnika mi se nemamo čemu nadati! Adžem je dokazao da je AMATER, već drugi mandat ništa ne može protiv konkurencije i nikom nije jasno zašto nije smjenjen. Ne igra Željo sa Čelikom, GOŠK-om, Radnikom i sličnim 32 kola, nije to više liga 16 pa da se vadiš na sličnim. 12 utakmica igramo sa konkurencijom pa ti vidi ...
Hvala komsijama na pobjedi jucer danas aBd na -3 Zrinji!
Drugu uzastopnu?Prekosutra će 2 dana kako ne pušim?