Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šampionski nema šta. Imaćemo šta po Evropi objašnjavati zašto smo među 10 reprezentacija u Evropi, a prvaku nam deru guzove svi redom...
E sad mozete misliti kakvi su ostali kad im Zeljo dere guzove zadnje 4 godine
@Ante Ne diraj mi u Stupcanicu! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino što je ostalo dobro u BH fudbalu je reprezentacija :/
Lik5 Da skratimo: glup si
ne samo u nogometu, već općenito u državi, jedino što je postalo dobro ! samo da potraje
JADOVI JADNI NIJE BIH PA DA KUPI OSIMCIC UTAKMICU................
Ovo je sramotan poraz za Želju.
Jooj jesi smislio ludu foru, ja ne znam sta je to tako...najludji si u razredu malisa
Juce Sarajevo danas Zeljo, ko je sljedeci ?
Kad trener kaže STOP!!! http://www.youtube.com/watch?v=ab0IStZCa9I +18 Roditeljska pažnja
I sta ce te sad "manijaci" ?
Isto što i ranije, biti uz Želju stalno, bez obzira na rezultate ;) VOLIM TE ŽELJO!
@Dijasporkaa Dirat će tebe ćunom po koljenima.
ZELJO JE SVETINJA I KAD GUBI I KAD DOBIJA!!! ZELJO SE VOLI, ZELJO JE RELIGIJA I NACIN ZIVLJENJA!!! ZELJO JE ZIVOT!!! MI ZIVIMO ZELJU I NASE SRCE PRIPADA ZELJI!!! i sve koji tako ne misle molim da prestanu pratit i Zelju i nas fudbal! VOLIM TE ZELJO!!!!!
Zar im Ivica nije mogao srediti bar minimalne poraze od Slavena i ove svjetski poznate ekipe Alumnija ?
Sloboda pobijedila Slogu iz Simin Hana u gostima, Željo opet gubi od nekih trećerazrednih ekipa. Sloboda > Željo
Kakva država, takav i fudbal. Prestanite se prepucavati i jedni i drugi kucru ne valjaju. Dovode nekakva ko fol pojačanja i Hrvatske i Srbije, pa da su valjali tamo, kao da bi oni dolazili kod nas u BiH da igraju. Pobogu jel moguce da niko ne može da shvati da su omladinske kategorije i stvaranje igrača, jedini izlaz i put za prezivljavanje klubova, ali kako ce da shvate kad naše klubove vode čobani i poslijeratni "biznismeni¨"sa završena četiri razreda osnovne škole.
volim zelju i navijac sam zelje a kakoje odigrao dosadasnje pripremne utakmice primicemo 7 komada u dvije utakmice protiv plizena
mozes ti volit i zelju i bit navijac ali si glup brate dragi... pripremne utakmice sluze za pripremanje... i svake pripreme lose igramo ja sam se zabrinuo kad smo prvu dobili... tkao da sve je uredu samo hrabro momci i prolazimo plzen
Da ti zaista voli Želju i da si pravi navijač, ne bi tako pisao. Ako ti ne cijeniš ono svoje, kako očekivati da neko drugi cijeni? Neka primi sad ako treba 50 golova, ali vi kvazi navijači i svi vi koji kao ne pratite našu ligu, a ipak nekim čudom sve znate, manite se ćorava posla i iskazivanja svog mišljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVI KOJI SU VEC OTPISALI ZELJU SU PICKE I PEDERI ZA KOJE NIJE SPORT JER SE PARVI SPORTISTI NIKAD NE PREDAJU.LAHKO JE NAVIJATI ZA KLUB KOJI STALNO POBIJEDJUJE ALI TREBA BITI NAVIJAC I KAD GUBIS. A SVIM PITARIMA PORUKA: ZELIMA VAM SVU SRECU U EVROPI ALI NISTE BOLJI OD ZELJE AKO MISLITE DRUGACIJE DOKAZTE BARATE MILI VEC JEDNOM. POZ.
Dobro si rekao brate.... pizdurine obicne ..ali hajd sto su picke nego sto su glupi u pm...
@Mosaljoze22 ne moraš odmah prost da budeš. Komšije jedva čekaju bilo kakav kiks Želje, samo da bi zli jezici radili. Oni znaju i to vrlo dobro da kad Željo ovako olako gubi, oni nemaju čemu da se nadaju. Njihova nada je u tome što dobivaju utakmice protiv lokalnih šibicara. Ovo jeste loše, ali zna se i da igrači ne daju maksimum od sebe. Svako u Sarajevu zna, da isti ti igrači pred pripreme derneče, opijaju se i libo njih gabri što mi živce gubimo. Osim treba još jače udariti šakom o stol.
Ako cemo nako racunati, onda poraz od 4-0 u prijateljskoj tekmi protiv Alumijija znaci da protov Viktorije ce u CL da izgube najmanje 12-0 prvau utakmicu.
Ti kao Manijak, a dao čke za lajkove od Pitara na ovoj gluposti od portala. Fuj! Željo se voli i kad gubi! ;)
U Sarajevu se odavno ne igra ni fudbal ni košarka!
Viktorija Plzen drhti!
mama tvoja drhtiii
Bolest ne bira :( Drži se Mosaljoze22, bit ces ti dobro sve ce biti uredu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)