Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normlano kad jedini u svijetu 3 mjeseca odmaramo.
Željo nije iskoristio ništa i jbg
nema to veze kad je ovo lose,niko ne zna dodat pas u prostor,samo izbij nabij
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
22 panja na terenu.
@MostarPresente Zelju zbog tog transparenta treba kazniti sa utakmicom bez publike 🤣😅🤗 Salu na stranu, protiv sam politickih transparenata na tribinama.
dje mene nadje ja bi bio bolji
Zato nisu navijači.. transparent za optuženog ratnog zločinca?.. kako to dragi Bošnjaci? Da niste malo licemjerni? Vaši zločinci su bolji od ostalih? Ns ovo nece kazniti naravno
najgori derbi na planeti
Pa ako vec dogovaraju da bude nerijeseno sto makar ne dogovore da bude 3:3 🤔
Ovo se nije moglo ni gledati, jad i bijeda derbija, ali kako i nece poslije 3 mjeseca smrdjenja i ne igranja ne mozes ni očekivati bolju igru, naši tek na kraju proljetne sezone udju u formu ali onda opet ide pauza od 3 mjeseca do proljetne sezone, tako da nije ni čudo što smo mozda jedina zemlja koja nije prošla nikad kvalifikacije EL i LP.
Tek ce da razocaraju kad budu igrali protiv europskih timova iz Moldavije,Litve,Walesa i ostalih europskih giganta koji igraju pretkola kvalifikacija
Zeljo solidno igrao prvo poluvrijeme ostalo tanko
Zalosno
Treba pustiti kravu da pase na stadionu
Nargilasi za bolje i nisu
Razocarali su svi u Premijer ligi, sta je tu cudno?
al opet je rajvoSa na vrhu tabele⚪🔴
Danas su djeca ispred zgrade na igralištu bolju utakmicu odigrala od ovih takozvanih profesionalaca
Zar ovu neko stvarno neko gleda i prati?
Inače, derbi jako loš. Sarajevo će vjerovatno osvojiti titulu, ali neće ići tako ubjedljivo kao dok su boli tu Ahmetović, Rahmanović i Tatar. To su im ključni igrači zadnje tri sezone, i vidjelo se danas koliko fale.
Kao pitar čestitam Manijacima na transu za generala. Svaka vam čast i veliko HVALA!