Pripremna utakmica u Kiseljaku
0
Željezničar i Olimpic remizirali 1:1
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri je Adile glavom, neš na fakultet.
REKOH JOJ, NISAM FABREGAS ALI VODIM TE NA SESK AKO ME RAZUMES, A ONA MENI VAZI GOJKARO, ZELIM VASA JAJA TURE AKO MI VERUJETE. REKOH NEMA POTREBE DA MI VAN PERSIRAS, BOLJE DODJI DA VIDIS KOLIKI MI JE DI(r)K ZVANI KUJT TAKORECI. REKLA JE CIM ME PUSTI PAPIS VIDECES MOJE SISE, A POSLE CEMO DA SE MALO KARVALJO SVAKAKO. NADAM SE DA STE ME RAZUMELI TAKORECI?
Vama gošk plaća huseinovića nakon one bruke na hadisonu od 0-2
Ovi izdajnici sa Grbavice nastavljaju svoj izdajnički put...., pripreme u Međugorju, prijateljske u Kiseljaku...., stvarno ste smiješno društvo.... Mora da vam ove pripreme finansira Leotar...., evropske su nema šta....., hahahahaha...., jad i čemer.....
Mislim da je Olimpic veći klub od Fk Sarajeva ! Realno...
Gradski derbi ;)
Zajko Zeba čovjek s neba...volim Želju više od mame ! ! !
poserem se na klix neda napisat komentar hebo vas sandzak boy
sta je sa onim iz barce u olimpiku?
VOLIM ŽELJA!!!
Željezničar za život cijeli
@Gojko Veliča... Glup si ko radijator....ne još si gluplji
Dobro smo prošli,Mogao nas je Olimpik \"žik\" ,mogao nas je Olimpik \"žik\".