Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi ti dosadan, pi.č.ka ti m.aterina pitarska.
Zeljo i Olimpic zasluzeno idu dalje. Treci odnosno trecerazredni prvoligas iz glavnog nam grada naravno opet ce se/nas obrukati u sirokom, ali nadajmo se samo da se nece brojcano manji vratiti a da ce izgubiti ionako vec svi znamo.
Volim ja i Bakira, i Fahra, i našeg efendiju. Ali najviše volim svog ŽELJA!
PUN SAM KO BROD, HALALITE MI PITARI.
JOOJHOJ ŠTO I JA VVOOLIM TOOG ŽEELJJAA KUKURUZA MI MOJJIIHH HRRRHHHKKK OJHAAAA... :))))
Kakanjac
@ kakanjac To sam ja vidio od u mene baba da trebam navijat za ŽELJA. Svi u mene navijamo za ŽELJA. Volim ŽELJA!
Sandžak boy,volim te samo sto si iz sandzaka,a ne volim te sto navijas za zelju :P....Sarajevo :P.... Ipak srcu si mi drag ;)
glavu gore pitari osvetit ce vas Željo u polufinalu kontra Širokog!!!!
Znate li onu od BIjelog Dugmeta: ja volim samo ŽELJA, svog jedinog ŽELJA ... Joj što ja tu volim.
mislim da bi ti ovaj nik vise odgovarao. hocemo insallah.i na pobjedu u shirokom. a vama g.h.uzove u finalu poderemo ABD-a. MI SMO DIVOVI!! ŽELJO NAM JE PLIJEN!!!
Mi smo ŽELJOVI ŽELJO je naš!
ovaj ŽELJA!!!! to vam je Smijesna Ekipa!!!! al fakat OZbiljno...hahahha
FORZA ŽELJOOOOOO
Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA!Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA! Volim ŽELJA!