Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije bolje ni Sarajevo. Dokaz koliko se para pere kroz klub, i koliko pojedinci zaradzuju na ime Sarajeva i Zelje. Sve dok je tako od Dva najveca kluba u drzavi nema nista. Mahalaski klubovi smo postali, sa raznim mesetarima u njima koji na raskide i polovne igrace zgrcu lovu u svoj dzep.
@Crno Crveno Po tome sto Celik i Sloboda nikad nece bit. Po svemu eto ne znam sta da ti prvo nabrojim
@Crno Crveno Odgovorit cu sti samo kratko Svaki igrac u BiH ima zelju da igra ili Sarajevu Ili zelji. To je vrh BiH Fudbala, iz Sarajeva se jedino i mogu negdje prodat. Kakav bolan celik realno borite se za opstanak godinama. Kakve titule bolan postavljas dok se ovdje ratovalo :D Sa kim se ja i raspravljam majko moja covjek pise o nekim intartoto kupovima :D Celik za 10 godina ne moze odigrat evropskih utakmca koliko je Sarajevo odigralo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djeca Sarajeva i Zelje u svim kategorijama.su prvaci BiH i tamo unazad godinama. Umjesto da ih se gura i prvi sastav dolaze razni polovnjaci sa strane.
Multi-fašističko Sarajevo jebe majku ustašku svom svom najboljem strijelcu i najboljem strijelcu lige. Svaka čast, krasan primjer fašizma u novije vrijeme! :)
ha ha ha :)
Kako se nepismena i umisljena fudbalska ulema nasladjuje dok se navijaci dva najbolja bh kluba medjusobno glodju, majko moja mila...
Kako tendenciozno, a u ove četiri godine Zrinjski dva puta i Sarajevo jedan put na kriminalan način osvajaju titulu. Istraga, medijska bruka, i nikom ništa!, A zaslužili su izbacivanje iz lige! Kad su se u Zrinjskom uvjerili da im niko ne može ništa, drsko su se popiškili na sve nas izborom svog sudije za odlučujuću utakmicu u Bijeljini. Ključne riječi: Bijeljina, sudijska nadoknada, nepostojeći penal, Sarajevo, Zrinjski...
@BORDO DNK Nije dovoljno samo mrziti Željezničar, treba imati i argumente? Koji rezultat je tim kupovanjem sudija Željezničar ostvario? Ako je tebi Pitarski NSBiH referenca sa Prolićem i Co., nemamo šta pričati! Isto kao titula 1999. koju UEFA nije priznala i Hasetov turnir sa Pušinom kao organizatorom ; )
Da nije profitiranja oko transfera ne bi se toliki broj kvazi menadjera vrtio oko klubova.Pa tako je i u zelji .Dok su jedni za stolice prosili drugi su na lijepu pricu iznosili.Toga u pl previse ima i za to je malo prostora mladim igracima.
Kap zeljeznicka stanica Ili ti kolodvor....Jedni dodju...Drugi odu..... .
Hajde pitari, džaba se lozite. Kroz vas je prošlo više igrača, a i sa puno većim platama
74. Denis Žerić
i onda takve "prolaznike" kroz taj odron klub, koji nesto u svojoj karijeri ostvare zovu "Seljino dijete" JADNI STE
Neka probaju sa još 55 mozda uspije☺
Sverc2 Daj mu ime debil ili kreten to mu najviše prilići.Debil ga je napravio navedena imena odlićno će priliće jednom sinu od oca kretena.
jebiga teska liga. polomise noge ovi sto su na kamenjaru ucili lopte.
TITULE SARAJEVA + TITULE ŽELJE = TITULE ZRINJSKI
Željo i Sarajevo su atrape od tima. Titulu uzima klub kojem se jebe za nasu drzavu. Ljudi rade ko drzava. Steta sto su ogorceni fasisti. Rođeni
Ne možete pobjediti GOŠKA iz Gabela a spominjete Zrinjski. Pozdrav prvoj federalnoj