Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pocelo je kukanje, ja nevidim da iko ovde kuka samo se konstatuje kako sedam igraca iz prve postave danas nece igrati.A to ko koga pljacka vidjeli smo upravo na koševu kada je sudija iz samo njemu znanih razloga poništio gostima dva cista gola(zamisli dva cista gola)
Pocelo je kukanje plavih sa ,,sugavice,,Neka na gol stavi -Gusu,A Antolovic u odbranu..Amar neka igra-poziciju jablana kao sto je i igrao,Alihodzic sa njim u tandem,Biscevic na beka,Gredic ofanzivnije i eto ekipe za istoriju....Treba li vam igraca-strumfovi???? Danas debakl u Bijeljini,sutra kukanje na sudiju i da ste opljackani...Uvijek ste bili klosari to ce te i ostati...A svaku domacu utakmiicu pljackate goste :zvijezda,Siroki,Borac to je samo u ovoj sezoni...!!!!!Da se ne nabrajaju prosle....
У тунелу усред мрака ноге шири Приједорчанка....
Strah od Željezničara!!!! Gol za gol eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i tutule...
Idemo Željo
Ko jos prati Zelju pored Real Madrida??
Slavit' ce se sampionska titula :D