Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima.Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku ligi Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu. DUPLA 💪🏆
Burne reakcije papaka, prava raja je uvijek bila korektna.
Papci mozete vi meni pucati minuse, ali vi nikada necete shvatiti osnovna pravila bontona i sportskog duha. Kako biste i shvatili kad ste ograniceni zbog zivota provedenog s ovcama.
Ma sta se imamo lagati bitno u svemu ovome je da Zeljo nije ispred nas i TACKA. Tako i oni gledaju i to tako i treba, zelim vam sve najbolje u borbi za opstanak iduce godine.
Da bi bio veliki ,moraš biti prvo mali...A oni su ništa.Objava na njihovoj facebook stranici sve govori o njima...Mosa Rajvosa ..A ja ,ovo su oni objavili "čajnoslu"
Kritikuju papci, Sarajevo Šampion
Nadam se da će željo ostati u ligi do godine..ne bi valjalo da nema derbija..
@TMS -Ja bih ti "rokno" seku bez metka.
Kaže jedan njihov "pacijent": "Mi smo se naosvajali titula, nije to nama više interesantno".......jebo te koji mentalni sklop.
“Vrijednost onih koji vrijede znaju samo oni koji vrijede”
Pa normalno da nevole kada mi osvojimo nešto, realno ni mi ne volimo njih i to je tako.. naravno, ovo kažem u sportskom duhu..
Ali treba čestitati: Čestitke FK Torpedo Saigon Udbasporu na uspjehu u 2018/1. g.
De, Udbaši, dobro je! Zapinjete protiv Želje 100 puta više nego protiv ikoga. Da je Želju pobijediti pa makar. Želju igra titula, ali daj da pobijedimo Želju, pa makar.
Znao sam da vam je malo 3:0 ali eto... navikli mi da budemo merhametli narod
Krajnje sportski potez Želje,a Sarajevu svaka čast na osvojenim trofejima.....
Pozdrav za sve Ja navijam za Zelju a ipak sam sretna sto je Sarajevo nas prvak kad nije mogao Zeljo bar neka je nase Sarajevo Sarajevo od srca ti zelim uspjeh da i dalje budete dobri igraci pozdrav za mog Zelju ipak ste vi dva kluba iz jednog grada BRAVO ZA SARAJEVO :-) Znam da ce mi pucati minuse a bas me briga iskrena sam :-)
to su bosnje glupe preglupe. kad si cuo navijaca zrinjskog da kaze navijacu sirokog vise bi volio da je sarajevo osvojilo nego vi. sl glupi bosnjo napada sve svoje.
Zatupljeni kreteni, kako smo gledali u Siriji, Iraku, Libiji i ostalim zemljama kako braća međusobno ratuju, tako bi mogli gledati i ovdje, jer se očito dobro "upecamo". Zar nam tako malo fali da "planemo" jedni na druge?
Lijepo.