Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno gledano dzeko je najbolji igrac na balkanu,uz vidica stim sto ovaj igra na manje atraktivnoj poziciji...
Pipo, moj retardirani sin i dalje se ne javlja Sta se desava??? neverovatno :) Pipo sine srpski evo cvaraka ljubi te tata glavati
Real da zna da bi milion Bosanaca kupilo dres sa Džekinim imenom bi već uplatili avans.
@f ne grijesis jarane. on je svoj maksimum dosegao i sad mu slijedi vrtoglavi pad forme, igre a samim tim i vrijednosti. moja je procjena da ce ili zavrsiti karijeru u Wolfsburgu ili u nekom losijem klubu kao prosjecan ili ispod prosjecan igrac. njemu ako neko sljedecih dana ili mjeseci ponudi 10 miliona za 4-5-godisnji ugovor neka se ni sekunde ne predomislja. to ce mu biti jedinstvena prilika da nesto stavi na svoj konto i osigura se pod stare dane inace ce zavrsiti ko zadnja fukara.
Valjda je svima jasno da je i dzeko nervozan. Koliko god ga voljeli on nema konkretnih ponuda i , iskreno, strepim da ne ostane u toj \'Vucjoj jazbini\' jer ce stagnirati. Ucijenili su ga te Svabetine s 40 miliona, u vrijeme recesije, kada je malo klubova koji bi ponudili toliko. Da je razbio Fulham, mozda bi nekog seika s Otoka, koji drzi neki klub zainteresirao, ovako mi sve mirise da nece maknuti iz \'Wolfa\'. Vljda grijesim u procjenama.
DObar je džeko al 40m ne vrijedi nije on ronaldinjo ni kaka. Mogo bi dobit 20m možda i da budu zadovoljni
bit ce negdje na posudbi, vjerovatno u drugoj lizi.
dakle DŽEKO, , ŽELJO je tu a i L.P
DŽEKSONIUS JE KRALJ!!! TO CARE, SAM NEK SE VRTIŠ PO MEDIJIMA I NEK SI ATRAKCIJA I ZVIJEZDA POPUT IBRAHIMOVIĆA, MESSIJA, ROONIJA ILI RONALDA. DOSTA JE BILO NEPOTREBNE SKROMNOSTI KOJU SU PRAKTIKOVALI (ILI PRAKTIKUJU I DANAS) KODRO, BARBAREZ, BOLIĆ, SALIHAMIDŽIĆ, MISIMOVIĆ, PAPAC.... ITD ITD, PA SU TRUHNULI U BEZVEZE KLUBOVIMA, ILI SE JEDNOSTAVNO NISU DOVOLJNO EXPONIRALI, A BILI SU (ILI JOŠ JESU) SVJETSKA KLASA IGRAČINA!!! SVE U SVEMU: .... BRAVO DŽEKSONIUS - MAJSTORE!!! ;-)
Da se finale ne odrzava u Madridu jos ga 20 godina nebi vidjeli muhahahaha. On vas i onako i ovako kupiti komplet mozete.A vi se pipajte i dodikajte do mile volje.
ija bi da sam astronaut al haman ista od tog kao sto @a rece vrati se u zelju sigurno ces zaigrati
sto Sanela Jenkins ne kupi Zelju, pa kupi citavu nasu reprezentaciju i nako u prolazu da ljudi osvoje Ligu Prvaka...?
Kad mi se javi moj retardirani sin Pipo, recite mu da dodje na dorucak u Laktase u nasu lijepu RS imace dobre cvarke i prasecu glavu sa jabukom Smrdljivi sine moj Pipo ljubi te tvoj glavati i ruzni tata. cmmokkk
Idi u Englesku!
aaauuuuu Pipo sto ti ga zabise ovi sa sa-x....gledaj kada objavise vijest o Dzeki a i spavas....uhhuuuuuu