Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZEKO mani se sad golova vec telefon i glasaj za Dinu!!!!!!!!!!
Da to uspijes, morao bi prvo pogoditi sto postotne sanse.
papci, ovaj momak je dvije godine zaredom bio u vrhu strijelaca bundeslige. za njega su ljudi, koji se razumiju u fudbal puno više od vas tromih jadnika koji sjede iza monitora, procjenili da vrijedi nekoliko desetina miliona. ko vas ba sta pita?
a gde je nas zigic?
ta ce dzeko kloc....
Pas koji laje ne ujeda
ljudi pa sta vi ovo radite...saudijska arabija,kuvajt,katar i ujedinjeni arapski emirati imaju mjesta za 10-ine hiljada bosanski radnika...niko nece da iskoristi ovaj potencijal.
dzeko majstoree ja ti vjerujem pa ti kako hoces:D
Kralju, šahu idolu !!! Samo naprijed ! Bosna ti drži fige !
Dzeko, vala si se bas razbaco po novinama sa kojekakvim izjavama. Ti sto znas pokazi na terenu, a pusti njih neka pisu svoje. Mani se izjava i belaja.
manje price, vise rada ;)
ako te puste da igras, mozda i promijenis
Fifty-fifty :) Samo hrabro, najbolji si!!!!
Cetvrtak, Hayat, 21 sat. :D
pazi Džekksone da ti ne pokisne GLOOOOVA.