Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo igramo bez navijaca , jednostavno nismo navikli na prazne tribine kao torpedo Bravo Zeba majstore !!!
BRAO KOMSIJE :D
Braćo po boji moja PLAVA plačem ko dijete sav se tresem jer sam upravo sad saznao da je Osim platio vuksanoviću 11.000km za utakmicu protiv čelika. kako me je sram da sam MANIJAK kako nas Osim laže..Gdje je MERCEDES ARENA, gdje su pare od DŽEKE ?? sve to ide sudijama da nam dodjele pobjedu. jer kad dodjemo u evropu tamo nas zgaze klubovi 4,5,6,7,.. kako me je sram da sam navijač Želje. igrači nam nisu plate primili 5 mjeseci a kako da prime kad osim plača sudije.
Zašto se svađate? I Željo i Sarajevo su po vrijednosti nuletine, a veliko je pitanje čiji su navijači gora ološ. Ja mislim da jedne i druge treba poslati u kamenolom, pa neka se tamo prepiru koji su veće gnjide.
Ja ne znam kakva je utjeha lijeciti svoje komplekse sa prozivanjem Zete...Zeta nije neki klub ali ista ta Zeta je dogurala do 3. pretkola, i dobila nas, pa sta...ali Zeljica svake godine bude nakantan sa po 8+ golova u dvije utakmice i izbacen odmah u prvom pretkolu a o tome sute...hoce da prikriju...ne moze se to prikriti strumfici, to su veeeeeliki porazi njonje...trebate na zid da okacite te veeelike reuzltate ;)
ZNATE PROVOCIRATE KAD NAS DOBIJE TRAVNIK,A KAD VAM JE VARUPA ULIVA SA 30 METARA ONDA STE ŠUTILI KO PIČKICE SMRDLJIVE SA ŠUGAVIVE
SELJO = KARNA,PA OPET MALO FALILO DA PROSPU GOLOVE KUĆI I TO OD NIZERAZREDNIH EKIPA HAHAHA A ONAJ ADILOVIĆ KONJ RUŽNI NAPADAČ FOL NEK SU MU UKRALI BMW!!!
A pitari , topite se -2 je za sad ,,,, :P :D (sala mala ) P.S Video : https://www.youtube.com/watch?v=AK0HuV57Z28
@@NEKO Znaci mi da dobijemo Reala,ti bi tvrdio da je Maribor jaci od Reala,sta je tebi molim te??? Cuj Levski iz 2000 i 2012 nije ista ekipa,pa naravno sad je Levski duplo jaci,ljudi imaju budzeta ko zeljo zza 10 godina.Al nebitno mi se mozemo pohvalit da smo prosli mnogo jace ekipe od Levskog a vi??
Pjesma orangutanoida koji sebe zovu manijacima ide ovako: Gdjeee ti igraš tu smo mi... A TRIBINE PRAZNE BUHUHUHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAA Ako nisu penali,onda su slobodni udarci,J.E.B.O VAS OSIJEDJELI brko sAMAR nOSIM i NJEGOV TATA!!!
BRACO PO BOJI, ZNATE LI VI KOLIKO KOSTA SLOBODNJAK U ZADNJOJ MINUTI ???? PLACEM KAO MALO DIJETE, ZA STA FAMILIJA OSIM DAJE PARE KOJE SMO MUKOTRPNO ZARADILI OD DZEKE. AKO SU DOGOVARALI UTAKMICU, ZASTO NISU KUPILI PENAL U POCETNIMA MINUTAMA ?? TAKO JE RADIO NAS BRKOVIC, I UVIJEK SMO DOBRO PROLAZILI. OTJERALI SU NJEGA, A VIDI STA ONI RADE. BANKROTIRAT CEMO BRACO, A U EUROPI NECEMO KUPITI NIJEDAN SLOBODNJAK.
Levski 2000 i Levski 2012, šta hočeš da kažeš,da je sad loš kada je drugi i ima omjer 710 - 22 boda a onda dobar bio 4-ti u Bugarskoj ligi. Ne umanjuj pobjede Bosanskih klubova pričom da su loši oni koji su ispali.
ZETA - FKS 1:0 GRBALJ - ZETA 2:0 grbalj, zeta, gabela, fks....to je tu negdje
1972 1/4 FINALE KUPA UEFA 1985 1/2 FINALE KUPA UEFA 2002 3.PRETKOLO LP 1972,1998,2001,2002, 2010, 2012.....SAMPIONI KOMPLEKSASI, CINJENICE SAME GOVORE KO JE NAJVECI NA NACIONALNOM I INTERNACIONALNOM NIVOU
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
jarane ti si glup covjek vidi se da navijas za zeljeznicare
Ja koliko znam Željo je prošle sezone igrao trece pretkolo, toliko i prijatno...........