Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prejaki su mi zeljini fanovi..lako ih kupis sa dvije karte...i bakir ce uzeti za sebe i sebiju i plava armija je uz njih..jos ce im odraditi i trotoar ispred stadiona..neprocjenjivo
fk meljo nesto posebno
Jbg zeljovci misle da su dobili pojacanje iniestu a jedina prava istina je da su dobili starca koji vise meda nemoze.
Zeba je jedini pravi igrač kojeg kao pitar cijenim. Čovjek koji igra srcem za svoj klub i uz to je veliki znalac. Da je imo pameti više i sabura mogo je puno više u karijeri uraditi. Šteta što je na zalasku karijere, jer nema ovakvih igrača u ligi više.
jbt te on u guzicu
@satrolog Hoš da te Zebom opalim
Ovo je najveći gubar. Lihvar. Zna to svaki Tuzlak. Voli pare više nego majku. Kladim se da će za 5 god tužiti Željezničar zbog jednog toplog obroka. Ti mu se sad divite zbog dvije ulaznice. Kladim se da ih nije kupio svojim parama. Biti će da su mu ih roditelji kupili.
E nek si kupio kartu za trEbinu hahahah
EBEM mu MAJKU
Zeljo je nesto posebno.
Jesi vidio šta ti je život, Željo hrvatski klub, samo ne znam šta mu je dijete Sarajevo, Bosanski ili Hrvatski onda?
ma ti si prelivoda gdje god ima para navijas za taj klub svim srcem
samo vi pucajte minuse a on je i za Sarajevo igrao po turnirima hahahaha