Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih Mamicu rekao da je Dinamo cudo i mogu govoriti sta hoce ali da tebe nema Dinamo ne bi bio ni blizu ovoga sta je danas koliko je samo klasnih igraca dao zadnjih 10 godina igra u ligi prvaka niko ni blizu mu ne moze u ligi ali eto opet ti zamjeraju.Tebi svaka cast znas svoj posao.
IGRAO u LP, IGRAO...
PA DA, TOLIKO STE NAM OTELI TALENATA A MI SMO OPET PREPREJAKI. ZNAM. BiH JE ČUDO.
što bi neko igrao za bih,ako mu srce bije za hrvatsku? a uostalom reprezentacija je normalno počela funkcionisati tek prije dvije godine, a prije je organizacija bila da te srce mlatne, ni o čemu se nije vodilo racuna
Nisu oni ništa oteli, oni zvali ovi se odazvali. Nisu ih u kombi potrpali pa odvukli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ne znam kakav je krkan u pitanju ja bih to sad znao jer ko god kaze da je Mihajlovic "svjetski gospodin, finih manira" taj ili nema pojma sta znaci rijec "gospodin", ili nema pojma sta znaci rijec "fino" ili, i jedno i drugo, cime se definitivno svrstava medju krkane gdje spada i pomenuti Mihajlovic. A vi svi koji ga nesto hvalite hajde malo razdvojite ekonomsku moc od ponasanja nekog pojedinca. Mamic ima pare ali je sirov k'o svjeze usjecena bukva! Bas kao i pomenuti Mihajlovic.
Mamic je gospodin covjek ljudina koji zna sta radi svoj posao radi kako treba svaka cast
mnogi o mamicu govore svasta da je lud, narkoman i tako to, ali mislim da na ovim prostorima se i treba ponsati kao on. Kao neki imperator i u pravu je. Bilo kako dinamo iz godine u godni napreduje. Pa Modric, Olic, Mandzukic, i dosta igraca je nastalo u dinamu. Nije to slucajno. I jos su puni para kao brod, pa ako koji milioncic i mamic skrene sebi u dzep mislim nije problem jer klub i igraci i svi imaju neku korist od toga. Ovo je moje misljenje, mozda se neki nece sloziti. Ali zamislite da neki nasi klubovi imaju nekog Mamica na klupi, u vrhu. Pa da se igra liga prvaka da se toliki novci okrecu, ima to sve svoje pozitivne stvari :)
Sta veli Huseinovic zasluzuje mjesto u BiH timu ipak on iga u jakom Dinamu. Inace Dinamo puno Hrvatskih reprezentativaca, odabi Mamicu i govori svom izborniku koga treba zvati.
Ne kontam zasto je nama toliko vazno sta drugi misle o nama!? Ali stvarno mi smo eptereceni tako nebitnim stvarima.
gledaj ti svoj dinamo mani se nas grad Zagreb mu je sve dao a on privatizira klub mamiću lopove odlazi iz svetinje
Kralj! Svaka mu je namjestu!!
Sreli se bivši i sadašnji momak jedne devojke. I bivši cinično upita sadašnjeg : -Kako je sa potrošenom robom ? A drugi mu odgovori : -Prvih 5 centimetara je ONAKO , ali dublje-kao nova !
puno sreće zdravku i njegovom bratu zoranu
Naslov: "Zdravko Mamić: Nogometna reprezentacija BiH je čudo" Tekst: "Bosna igra odlično. Fantastično! Svaka reprezentacija sa naših prostora gaji moje simpatije. Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Makedonija… Mi smo čudo!", ushićeno je naglasio Mamić.
da nije ovakav naslov ja ne bih ni kliknuo na ovo, ali kad sam ovako prevaren, onda mi nije bilo mrsko ni da se logujem
mamić je klasični neandretalac, profil majmuna sličan dodi. mnoge bosance imponiraju takvi likovi jer su rođeni u patrijahalnim familijama gdje im je u odgoju ukorijenjeno da se klanjaju 'glavi' kuće.
Haj ba Vlado ne rise !!!
kevine je si li se to osjetio prozvanim
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
hoce li mu se na druzenju gospode pridruzit i Joca Amsterdam xD
Zdravko Mamic poremeceni ust.asa
HAHAHA Mamić bi da ugura Saida pa da ga masno proda. Može Said ali samo kad ode iz Dinama. Na nama naš'o da zarađuješ :D I ovog Mamića isto nabijem na ****
Bijeli čarapar i ratni dezerter.