Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAMICU ODYEBI
PA NORMALNO ZELJO SE GODINAMA TRLJA SA DINAMOM JASNO KO DAN
bice izgleda opet amare vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe
Otkud uvijek isti ljudi komentarisu svaku vijest, stvarno ste vise dosadni.
seljo je uvjek seljo
@Bosančeros j.e.b.0 ti mrtve ASIM FERHATOVIĆ HASE
ZAMOLIO BIH IGRAČE I NAVIJAČE SELJEŽNIČMARA DA VEČERA DO KRAJA POJEDU SVOJU PORCIJU KREKERA DA BI IM SE DLAKA BOLJE SIJALA I DA IM KAKICA BUDE ČVRSTA JER NEMA SMISLA DA MI SE USERU PO TERENU STADIONA ASIM FERHATOVIĆ HASE. P.S. JOJ KAD JUG ZALAJE AV,AV AVDIJA.
Ma Osime neka te da jos Ligu Prvaka osvojimo pa onda si slobodan! ;)
PATKA!
Osim neće nigdje ići. @jedan grad, ti ćeš sutra govoriti kako je sarajevo prodalo utakmicu Želji... ali nema veze, svi koji su zijanili od Želje tako su govorili..
Da se kladimo da ovaj pajac nece nigdje?? A zasto? Pa ne mogu se u HR kupovati utakmice i sudije kao u BiH.... pusti folove. Moze pokusati negdje ali nema uspjeha 1.000.000% P.S. A ti majmune dado ne znas da je zvijezda prije 3 godine zvala Musemica
amar osim samo moze otici u neki jaci klub od zelje. nece u ovim levatskim klubovima iz regiona da gubi vrijeme. ha ja nece s konja na magarca. nes vise ide na gostovanja nego sto kod njih bude na proslavi titule. i u takav klub da ide hahahahahahahahahahahahah VOLIM TE ZELJO NAJVISE NA SVIJETU
VIDICEMO SUTRA MALI ZELJOVCI 3-0!
kakva izmisljotina ovih homosexualaca sa SAX!
samo ne znam onda hoce li TM biti raja sa BBB ili sa Torcidom? morace se odluciti koga vise vole !