Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican talenat i izabrao je pravi klub za dalji razvoj. Gurnut ce Mamke njega u ligu petice za 3-4 godine.
Ako Bog da predstoji mu odlicna buducnost. Želim mu puno srece i zdravlja. I kada bude trenutak da poziv od A selekcije da se ne dvoumi vec prihvati. Mamic je pametan samim time vide u posljednih 7-8 godina kakvih je sve transfera napravio. Ne iskljucuje se mogucnost da igra za vatrene, jer Mamic sve ti pruži a za uzvrat moraš nešto dati.
Želite li zarađivati 20.000 eura godišnje poštenim načinom? WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM ...ova stranica vam omogućuje poštenu zaradu. Igrajte s najboljim i najpoštenijim kladioničarima! Prosječna dnevna zarada 50 eura, mjesečna 1500 eura... BEZ DOJAVA I SMS SERVISA BEZ PRAZNIH OBEĆANJA ZARADA OKO 20.000 EURA GODIŠNJE WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM!!
Mamic ne vidi neku razliku izmedu igraca piniklih u BiH ili H u pozitivnom smislu. Ne da bi nekog ukrao ili dao itd...
Mamic ne vidi neku razliku izmedu igraca piniklih u BiH ili H u pozitivnom smislu. Ne da bi nekog ukrao ili dao itd...
Napravit ce Maminjo poslovnu saradnju sa Bazdarevicem i porvuci ovu dvojicu kriz repku da bih prodao za dobru lovu
A na kakav je to način otišao iz Želje? Ponikao je u školi fudbala Olimpic-Novi Grad i šta vam tu nije jasno?
ma gojaku je tata glavni ,slabo on razmišlja,želim mu uspjeh nek zaradi nek bude gospodin al uvijek će nositi pečat na koji način je otišao iz želje
de me uputi ako nije problem..nesto se ne sjecam te sage..unaprijed hvala...
tražio je 7 od 11 utakmica da igra,amar 100% u pravu bio,na kraju ko ga jebe,sebi je zaradio pare nije meni,ara hodžić je triput bio bolji i sada je,zbog takvih roditelja i menedžera nam se i dešavaju gluposti